Aleksandra Stojaković Olenjuk: Zašto vježbam online

Aleksandra Stojaković Olenjuk: Zašto vježbam online

Glumica Aleksandra Stojaković Olenjuk, mama je dječaka i djevojčice i članica Move&shine grupe koja trenira pod budnim oko Tee Miketa. U svojoj dvanaestogodišnjoj audiovizualnoj i kazališnoj umjetničkoj karijeri dobitnica je nekoliko strukovnih nagrada. Diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu 2012. godine, smjer Gluma. Iste godine postala je članica Hrvatske drame HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, gdje i danas radi kao glumica. A kada pitate 35-godišnju Aleksandru zašto trenira, kratko će vam reći: Zbog zdravlja!

–  Zbog veselog životnog rasporeda u kojem se isprepliću privatne i poslovne obaveze odlučila sam se na trening od kuće. Iako zbog posla rijetko treniram kući već na poslu u kazalištu, govori Aleksandra za koju su tri treninga tjedno najbolja kombinacija.

– Nakon treninga osjećam osnaženost na svim poljima. Zadovoljna sam mentalno ( misli su mi mirnije), duhovno ( Tea afirmira pozitivan stav) i fizički ( vidim napredak u izvedbi). Mobilna sam, u kondiciji i imam tonus, to me čini zadovoljnom!

Ova glumica koju trenutno možete gledati i u predstavi Amarcord kaže da je Tea velika stručnjakinja.

– Upute su uvijek jasne, snimke su tehnički ispravne, sve se čuje i vidi, i uvijek je sve detaljno organizirano. Uz pomoć Tee naučila sam puno o izbalansiranoj prehrani i pozitivnim učincima tjelovježbe na zdravlje.  Osim što svoje znanje nesebično dijeli svojim veselim duhom i toplim pristupom manjak fizičkog i vremenskog realiteta se uopće ne da primjetiti, vrlo je prisutna, tako je i doživljaj grupe uvijek snažan. A grupa je vesela, aktivna ( ali ne previše, što je važno) i motivirana. Rekviziti za vježbu su dostupni i jednostavni za korištenje i odlaganje. A ja ih često nosim i na putovanja, priča Aleksandra i kaže kako je Tea tu za njih u svakom trenutku.

– Omjer kvalitete i cijene je u ravnoteži, jer je sadržaj dostupan neograničeno pa sve se može koristiti bez ograničenja, što je pokriveno cijenom. Dakle, može se trenirati svaki dan ili više puta dnevno, zaključila je Aleksandra.

Komentari