Mommy&shine nova core radionica

Mommy&shine nova core radionica

Kad je Jakov imao otprilike 3 mjeseca, Aleksandar Miketa nas je slikao na jutarnjoj kavi na Trsatu. Čekali smo da započne radionica na kojoj sam potom provela cijelo jutro, dok su njih dvojica šetali Trsatom između podoja u pauzama moje radionice. Neki dan je Jakov, danas 16-godišnjak, vidio tu fotografiju i pitao me zašto na njoj izgledam ljuto.

Pogledam malo bolje i stvarno, izgledala sam raspadnuto. Odmah sam se sjetila tog ludog vrtuljka u kojem sam u roku od godine dana od fit mlade žene postala zapuhana i otečena trudnica pa onda umorna, iscrpljena i neispavana mama ogromnih grudi.

Zapanjena brzinom promjena.
Povrijeđena bezosjećajnošću medicinskog osoblja.
Otupjela zbog naviknutosti na nove bolove.
Ljuta jer mi nitko (osim mame, za koju sam mislila da pretjeruje) nije pošteno rekao što me čeka.
Razočarana jer sam očekivala da moje utrenirano tijelo može na porodu bolje proći i brže zacijeliti.

Da ne radim s mladim mamama danas, vjerojatno se ne bih ni sjećala koliko je taj period bio tjelesno i emotivno intenzivan. Da nisam imala svoju divnu obitelj uz sebe, ne znam kako bih… A druga stvar koja mi je tada spasila glavu je trening. Srećom, imala sam uz sebe divne mentorice koje su me naučile kako vježbati pametno u mojem tadašnjem stanju – opuštenih mišića za stabilizaciju tijela s prednje, stražnje i donje strane mog trupa. Mame znaju o čemu pričam 😏 Danas sam ja takva mentorica 🙂

Postura i figura su odraz i unutrašnjeg stanja svakog od nas jer osjećaji se vide.

Svoje osjećaje možeš promijeniti radom na svojoj posturi! A ako posvetiš malo, samo malo vremena da unaprijediš sebe; BIT ĆEŠ I BOLJA MAMA SVOM DJETETU!

Malim koracima napravi veliku promjenu. Iduća edukacija Mommy&shine započinje 21. studenoga, a završit će se taman pred blagdane 🙂

Prijavi se na teamiketa@gmail.com ili nazovi 0992314613.

 

Tea Miketa

 

Komentari