Cjenik

Centar_MIketa_Cjenik

Trening

Mjesečne članarine za mini grupe
Po effective training method programu

Članarina pokriva razdoblje u trajanju od mjesec dana od datuma plaćanja. Npr., članarina plaćena 16. lipnja omogućuje vježbanje do 16. srpnja, kada je vježbač dužan platiti novu članarinu ili prestati s treninzima u Centru. Pravilo se primjenjuje neovisno o tome koliko članarinom podmireni mjesec ima dana, odnosno termina za vježbanje. Plaćanjem članarine i upisom u određenu grupu, vježbač je dužan držati se rasporeda termina te grupe. Zbog specifičnosti ciljeva programa, grupe su isključivo ženske ili muške osim ako je u pitanju trening u paru.

 1. 2 ili 6 vježbača sličnih sposobnosti i ciljeva u pojedinoj grupi
 2. ulazna FMS procjena, antropološka mjerenja, korektivne vježbe, effective training method program za svakog ponaosob, praćenje tranzitivnih stanja FMS testovima i antropološkim mjerenjima, usporedba rezultata, fb ili viber grupa podrške, plan prehrane
 3. pod stalnim nadzorom instruktora
 4. u terminima koji se formiraju i prema zajedničkim potrebama i mogućnostima članova i instruktora. Termini ostaju fiksni u određenom razdoblju. Nije moguć drop-in.
MOVE&SHINE

MOVE&SHINE

3 x tjedno, 4 do 6 osoba

700 kn po osobi

MOVE&SHINE

MOVE&SHINE

2 x tjedno, 4 do 6 osoba

500 kn po osobi

POWERBUILDING

POWERBUILDING

3 x tjedno, 2 do 3 osobe

1500 po osobi

POWERBUILDING

POWERBUILDING

2 x tjedno, 2 do 3 osobe

1300 po osobi

POWERBUILDING

POWERBUILDING

3 x tjedno, 4 do 6 osoba

700 kn po osobi

POWERBUILDING 3/5

POWERBUILDING

2 x tjedno, 4 do 6 osoba

500 kn po osobi

Paketi od 10 termina

Paket je jednokratna uplata za 10 dolazaka unaprijed, stoga je cijena pristupačnija od plaćanja po svakom dolasku. Uplaćeni se termini trebaju potrošiti u roku od maksimalno 90 dana. Treninzi se dogovaraju prema potrebama i mogućnostima vježbača i dostupnog trenera. Termini ne moraju biti fiksni, a mogu se rasporediti u dva, tri ili više dolazaka tjedno.

INDIVIDUALNI TRENING

INDIVIDUALNI TRENING

Trening 1 na 1 s instruktorom, vježbači bez većih zdravstvenih problema ili posve zdravi vježbači

2.000,00 kn

Trening – plaćanje pojedinačno po dolasku

Individualni trening vježbanje za klijente koji su na pregledu imali rezultate iznad nule: bez bolova, manje ili nikakve disfunkcije lokomotornog sustava

60 min | 250,00 kn

Online programi

Edukacija

Seminari i radionice formiraju cijene prema količini sadržaja, fonda sati i suradnicima.

Terapija

Fizio pregled pregled za utvrđivanje stanja tijela i izrada korektivnog plana i programa vježbanja, uključuje jednu od navedenih metoda

60 min | 300,00 kn

 • Medicinski manuelni testovi,
 • NKT (neurokinetic therapy) testiranje,
 • FMS (functional movement screening) testiranje,
 • DNS (dynamic neuromuscular stabilisation) testiranje

Kinezitretman vježbanje za klijente koji su na pregledu imali rezultate ispod nule: bolna stanja, disfunkcije lokomotornog sustava, ograničenost pokreta, ujučuje jednu od navedenih metoda, ili kombinira metode

60 min | 250,00 kn

 • DNS (dynamic neuromuscular stabilisation) poduka obrasca disanja i pozicioniranja zglobova
 • PNF (proprioneuromuskularna facilitacija)
 • Manuelna terapija (postizometrička relaksacija, manipulacija, repozicija)

Manualna medicina sve metode i postupci koji se provode imaju cilj poboljšati funkcije zglobno-mišićnog-živčanog sustava

30 min | 200,00 kn

Aparati i pomagala dopuna tretmanima, prema potrebama klijenta, uključuje jedan od navedenih aparata

20 min | 50,00 kn

 • Compex (elektrostimulacija)
 • Ultrazvuk (tretman ultrazvučnim valovima)
 • Kinesiotape (testiranje i aplikacija po segmentu)

Aktivna terapija Kompleksan rad u cilj poboljšanja općeg stanja i smanjivanje bolova. Cilj je smanjiti bolnost i poboljšati opseg pokreta te naučiti klijenta osnovne intervencije za poboljšanje svog stanja

60 min | 300 kn

Emmett EMMETT tehnika je jedinstveni oblik tjelesne terapije, a podrazumijeva primjenu laganog pritiska prstima na određene točke tijela. EMMETT tehnikom aktiviraju se pohranjeni loši uzorci pokretanja i/ili ravnoteže, te se njihovim otklanjanjem preko rada različitih struktura središnjeg živčanog sustava, stvaraju novi obrasci kretanja, bez boli i s boljom ravnotežom.

30-45 min | 250 kn

DNS tretman DNS metoda se temelji na detektiranju i otklanjanju neispravnih pokreta koje pak uzrokuje nejednoliko kretanje. Cilj DNS terapije je naučiti pojedinca novim, pravilnim kretnjama koje rasterećuju kralježnicu. Te iste uzorke kretanja je onda jednostavno prenijeti u normalne dnevne i sportske aktivnosti.

60 min | 250 kn

Bowen Bowen tehnika je nježna neinvazivna i vrlo učinkovita manualna terapijska metoda čiji je cilj uspostaviti ravnotežu na fizičkom, emocionalnom i energetskom nivou čovjeka. Tehnika je vrlo nježna i nema ograničenja s obzirom na dob pacijenta, koristi se i na novorođenoj djeci i na osobama starije životne dobi.

60 min | 250,00 kn

KMT Kombinirani Manualni Tretman posvećen je pronalasku uzroka problema bolnih stanja u tijelu. Pažljivim i postepenim radom na bolnom segmentu uz kombinaciju više specifičnih manualnih terapeutskih tehnika, doći će do postupnog i uspješnog oporavka.

90 min | 300 kn

Kinesio tape Kinesio trake ne koriste se samo u sportskoj rehabilitaciji već i kod uobičajenih profesionalnih ozljeda ili bolnih stanja. Pomoću kinesio trake dolazi do redukcije boli lijepljenjem i dobrim prianjanjem trake te je izazvan mehanički pomak kože kod izvedenih pokreta tijela.

30 min | 150 kn

AEQ Klinička somatika Tehnika namijenjena ljudima s kroničnim i dugotrajnim bolovima u svrhu učenja i povratka veće kvalitete nadzora nad mišićima i gibanjem

60-75 min | 400,00 kn

Yumeiho Japanska manualna tehnika koja se sastoji od akupresure čija je svrha omekšavanje mekih tkiva (mišića i vezivnog tkiva) i namještanja koštano-zglobnih struktura.

65 min | 320,00 kn

Ručna masaža eteričnim uljima Osnova masaže je dodir. Nakon masaže osjećat ćete ugodu, smanjenje boli i odmor, zadovoljstvo i novu energiju, vitalnost i želju da ponovo osjetite isto.

30 min | 130,00 kn /// 60 min | 230,00 kn /// 80 min | 280,00 kn

INDIVIDUALNA POSTREHABILITACIJA

INDIVIDUALNA POSTREHABILITACIJA

1 na 1 s instruktorom, vježbači sa specifičnim zdravstvenim problemima i/ili bolovima

2.300,00 kn

DNS

DNS rehabilitacija

2.300,00 kn

Otkazivanja

Otkazujete termin? Nadamo se da je s Vama sve u redu. U slučaju nenadanih zdravstvenih problema vaš iznenadni, ali najavljeni izostanak je opravdan, te ćete unaprijed uplaćen termin moći iskoristiti neki drugi put.

Molimo da eventualna otkazivanja zakazanih individualnih treninga ili tretmana, a koja se ne tiču hitnih slučajeva ili bolesti nego vašeg osobnog rasporeda, budu tempirana tako da se instruktori i terapeuti mogu organizirati i iskoristiti taj termin za neku drugu osobu kojoj je potrebna naša pomoć.

Kao što termin trebate rezervirati na vrijeme da ga uklopimo u raspored, trebate ga i otkazati tako da ne remeti tempo i organizaciju rada, najkasnije 24 sata prije zakazanog termina.
Inače, moramo bilježiti vaš nedolazak kao iskorišten tretman.

Kao što cijenite svoje vrijeme, cijenite i naše.

Hvala na razumijevanju!

Članarina

Na sjednici skupštine Centra za promicanje zdravlja Miketa, Srdoči 40, 51000 Rijeka, OIB:16638473548 održane 01.03.2015., donesen je, a dorađen 01.05.2017. ovaj:

Pravilnik o plaćanju članarine

Članarina pokriva razdoblje u trajanju od mjesec dana od datuma plaćanja. Npr., članarina plaćena 16. lipnja omogućuje vježbanje do 16. srpnja, kada je vježbač dužan platiti novu članarinu ili prestati s treninzima u Centru. Pravilo se primjenjuje neovisno o tome koliko članarinom podmireni mjesec ima dana, odnosno termina za vježbanje. Plaćanjem članarine i upisom u određenu grupu, vježbač je dužan držati se rasporeda termina te grupe.
Trener ima pravo udaljiti s treninga vježbača koji nije podmirio članarinu na vrijeme.
Prva članarina se plaća najkasnije prilikom pristupanja drugom treningu, a traje od datuma prvog treninga u Centru.
Novi vježbač ima pravo besplatno pristupiti jednom treningu i ne nastaviti trenirati u Centru. U slučaju da već učlanjeni vježbač odvježba jedan trening u mjesecu i zatim iz bilo kojeg razloga odluči napustiti klub, naplaćuje se cijena pojedinog treninga.
Svaki nedolazak na trening za vrijeme trajanja razdoblja plaćenog članarinom se tretira kao odrađen termin.
Državni ili vjerski blagdan se tretira neradnim danom za Centar i njegove djelatnike, kao u cijeloj državi.
Iz bilo kojeg razloga propušteni termini se mogu nadoknaditi isti tjedan u drugim grupama, ako u njima ima mjesta.
Prekidom plaćanja članarine vježbač gubi prioritet na vježbanje u određenoj grupi i terminu, pa trener može primiti novog vježbača na njegovo mjesto. Ako želi sačuvati svoje mjesto u grupi i terminu, vježbač koji ne dolazi na treninge dužan je plaćati članarinu (godišnji odmori, izbivanja iz grada, poslovne obveze…) Ako članarina istekne, takav se vježbač evidentira kao „ispisan“.

Nakon prekida treniranja i prekida plaćanja članarine, vježbač može ponovno pristupiti treninzima u grupi u kojoj ima slobodnog mjesta.
Za vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora Centra, članarina se ne plaća.
Ako se godišnji odmor Centra organizira u vrijeme trajanja plaćene članarine pojedinih vježbača, voditelj je dužan izračunati i nadoknaditi tim vježbačima izgubljene termine, ili vratiti novac u iznosu cijene neodrađenih termina. Nadoknada treninga se vrši po dogovoru, a najkasnije do kraja tekućeg polugodišta.
U slučaju duže bolesti vježbača, dogovaraju se drugi uvjeti.
Pridržavanjem pravila o plaćanju članarine doprinosimo što boljem funkcioniranju Centra!

Hvala na razumijevanju.

Lokacije
ZRAK | Cavtatska 2B
Prikaži na Google mapi
Pogledaj raspored treninga
VATRA | Viškovo 125 A
Prikaži na Google mapi

Kontakt
Tea Miketa | 099 2314 613
Pošalji email
Aleksandar Miketa | 098 387 876
Pošalji email

Podaci za uplatu članarina za mini grupe (4-6 članova) za rekreacijsko vježbanje te individualne treninge

Društvo sportske rekreacije “Centar Miketa”
Srdoči 40 | Rijeka
OIB: 16638473548
IBAN: HR14 2340 0091 1104 2076 6

Podaci za uplatu tretmana, terapija i edukacija

Centar Miketa d.o.o.
Srdoči 40 | Rijeka
OIB: 17134178774
IBAN: HR62 2340 0091 1106 4387 5