Cjenik

Centar_MIketa_Cjenik

Trening

Mjesečne članarine za mini grupe
Po efficient training method programu

Članarina pokriva razdoblje u trajanju od mjesec dana od datuma plaćanja. Npr., članarina plaćena 16. lipnja omogućuje vježbanje do 16. srpnja, kada je vježbač dužan platiti novu članarinu ili prestati s treninzima u Centru. Pravilo se primjenjuje neovisno o tome koliko članarinom podmireni mjesec ima dana, odnosno termina za vježbanje. Svaka članarina pokriva određeni broj kredita koji se mogu rasporediti kako vježbač želi, a unutar mjesec dana.

Uplatom članarine, vježbač ima pravo rezervirati 8 ili 12 kredita u bilo kojem od ponuđenih termina u tekućem mjesecu za kojeg je članarina uplaćena.

Nalazimo se na Turniću, Cavtatska 2b, iznad Spara, preko puta Andree.

Nasi su svi programi individualiziranog tipa te radimo u mini grupama ili 1 na 1.

Svi članovi dobivaju:

 1. Mjerenje tjelesne analize na Tanita uređaju (količina potkožnog masnog tkiva, kostiju, mišića, visceralne masnoće, vode…).
 2. Smjernice za plan prehrane.
 3. Popust na naše usluge (tretmani, terapije…).
 4. Individualizirani plan rada obzirom na predznanje, mogućnosti i ciljeve i stručno vodstvo.
 5. Mogućnost korištenja svih ponuđenih grupnih termina rezervacijom unaprijed (ne treba se držati jedne grupe i uvijek istog termina). 

Treninzi se održavaju na Turniću, Cavtatska 2b u Rijeci ili online.

Trening 3 × tjedno, 4 do 7 osoba

93 EUR po osobi

Trening 2 × tjedno, 4 do 7 osoba

66 EUR po osobi

Trening 3 × tjedno, 2 do 3 osobe

200 EUR po osobi

Trening 2 × tjedno, 2 do 3 osobe

173 EUR po osobi

Paketi od 10 termina

Paket je jednokratna uplata za 10 dolazaka unaprijed, stoga je cijena pristupačnija od plaćanja po svakom dolasku. Uplaćeni se termini trebaju potrošiti u roku od maksimalno 90 dana. Treninzi se dogovaraju prema potrebama i mogućnostima vježbača i dostupnog trenera. Termini ne moraju biti fiksni, a mogu se rasporediti u dva, tri ili više dolazaka tjedno.

Individualni trening Trening 1 na 1 s instruktorom, vježbači bez većih zdravstvenih problema ili posve zdravi vježbači

266 EUR po osobi

Trening – plaćanje pojedinačno po dolasku

Individualni trening vježbanje za klijente koji su na pregledu imali rezultate iznad nule: bez bolova, manje ili nikakve disfunkcije lokomotornog sustava

60 min | 33 EUR

Online programi

Online uživo ili snimka

3 puta tjedno | 40 EUR mjesečno

DNS online trening uživo ili snimka

2 puta tjedno | 66 EUR mjesečno

Edukacija

Seminari i radionice formiraju cijene prema količini sadržaja, fonda sati i suradnicima.

Pošalji upit

Terapija

Fizio pregled pregled za utvrđivanje stanja tijela, izrada korektivnog plana i programa vježbanja, uključuje medicinske manuelne testove inicijalnog stanja, manuelnu terapiju i fizikalnu terapiju po potrebi

45-60 min | 50 EUR

Fizio terapija 1

30-45 min | 40 EUR

Fizio terapija 2

45-60 min | 50 EUR

Fizio terapija 3

60-75 min | 65 EUR

Kinezitretman vježbanje za klijente koji su na pregledu imali rezultate ispod nule: bolna stanja, disfunkcije lokomotornog sustava, ograničenost pokreta, ujučuje jednu od navedenih metoda, ili kombinira metode

45-60 min | 40 EUR

 • DNS (dynamic neuromuscular stabilisation) poduka obrasca disanja i pozicioniranja zglobova
 • PNF (proprioneuromuskularna facilitacija)
 • Manuelna terapija (postizometrička relaksacija, manipulacija, repozicija)

Aparati dopuna tretmanima, prema potrebama klijenta, uključuje jedan od navedenih aparata

10-20 min | 10 EUR

 1. Compex Elektrostimulacija
 2. Ultrazvuk
 3. Magnet
 4. Laser
 5. Elektroterapija

T.E.C.A.R. terapija najčešće liječi: Križobolju, Cervikalnu bol, Bolno rame, Tendinitis, Sindrom karpalnog tunela, Uganuće gležnja, Plantarni fascitis, Teniski Lakat, Regeneracija mišića, Istegnuće mišića i ligamenata, Burzitis, Osteohondroze,Trigger točke u mišićima, Dijatermija sa kapacitivnim i rezistivnim prijenosom energije ili TECAR terapija je inovativni tretman u području fizikalne medicine i rehabilitacije. Koristi se u liječenju trauma i mišićno – koštane patologije. TECAR terapija jednako je korisna u kozmetičkim regenerativnim tretmanima, za pomlađivanje kože i u anticelulitnim tretmanima.

30 min | jedan segment 30 EUR /// dva segmenta 50 EUR

Limfna drenaža aparat Limfna drenaža se sastoji od sekvencijalnog i usmjerenog pritiska na dio tijela na koji se postavlja namjenska manžeta. Komora manžete ispunjena je zrakom (pneumatskom kompresijom) te izaziva učinak mehaničke masaže. Limfna drenažna pozitivno se percipira kao vrlo ugodan, učinkovit način regeneracije i opuštanja mišića. Djeluje na smanjenje oteklina i dreniranje nakupljene vode u tkivu.

30-60 min | 30 EUR

Limfna drenaža aparat paket od 6 tretmana

150 EUR

Aktivna terapija Kompleksan rad u cilju poboljšanja općeg stanja i smanjivanja bolova. Cilj je smanjiti bolnost i poboljšati opseg pokreta te naučiti klijenta osnovne intervencije za poboljšanje svog stanja

60 min | 50 EUR /// 70 min | 65 EUR

EMMETT EMMETT tehnika je jedinstveni oblik tjelesne terapije, a podrazumijeva primjenu laganog pritiska prstima na određene točke tijela. EMMETT tehnikom aktiviraju se pohranjeni loši uzorci pokretanja i/ili ravnoteže, te se njihovim otklanjanjem preko rada različitih struktura središnjeg živčanog sustava, stvaraju novi obrasci kretanja, bez boli i s boljom ravnotežom.

30-45 min | 40 EUR

EMMETT paket od 6 tretmana

200 EUR

DNS terapija DNS metoda se temelji na detektiranju i otklanjanju neispravnih pokreta koje pak uzrokuje nejednoliko kretanje. Cilj DNS terapije je naučiti pojedinca novim, pravilnim kretnjama koje rasterećuju kralježnicu. Te iste uzorke kretanja je onda jednostavno prenijeti u normalne dnevne i sportske aktivnosti.

45-60 min | 40 EUR

DNS terapija 1 na 1 s terapeutom, vježbači sa specifičnim zdravstvenim problemima i/ili bolovima, paket od 10 tretmana

340 EUR

Kinesio tape Kinesio trake ne koriste se samo u sportskoj rehabilitaciji već i kod uobičajenih profesionalnih ozljeda ili bolnih stanja. Pomoću kinesio trake dolazi do redukcije boli lijepljenjem i dobrim prianjanjem trake te je izazvan mehanički pomak kože kod izvedenih pokreta tijela.

30 min | jedan segment 20 EUR /// dva segmenta 35 EUR

Somatika Tehnika namijenjena ljudima s kroničnim i dugotrajnim bolovima u svrhu učenja i povratka veće kvalitete nadzora nad mišićima i gibanjem

60-75 min | 53 EUR

Yumeiho Japanska manualna tehnika koja se sastoji od akupresure čija je svrha omekšavanje mekih tkiva (mišića i vezivnog tkiva) i namještanja koštano-zglobnih struktura.

65 min | 50 EUR

Ručna masaža eteričnim uljima Osnova masaže je dodir. Nakon masaže osjećat ćete ugodu, smanjenje boli i odmor, zadovoljstvo i novu energiju, vitalnost i želju da ponovo osjetite isto.

30 min | 25 EUR /// 60 min | 45 EUR

Individualna postrehabilitacija 1 na 1 s terapeutom, vježbači sa specifičnim zdravstvenim problemima i/ili bolovima, paket od 10 sati

340 EUR

Izrada kineziterapijskog programa za samostalni rad

70 EUR

Post natalna rehabilitacija mišića zdjeličnog dna, dijastaze rektusa, carskog reza i mišića stabilizatora trupa

200 EUR

Terapija ožiljaka MSTR, Emmett, laser

40 EUR

Rehabilitacija hijatalne hernije manualna metoda pozicioniranja želuca radi uklanjanja hijatalne hernije, refluksa i gastritisa

5 h | 300 EUR

Kombinirani paketi

Rehabilitacija paket 1 tecar + elektroterapija + manualna + kineziterapija 1/1 s fizioterapeutom (4 tjedna, 3 × tjedno, 12 tretmana, trajanje pojedinog tretmana 90-120 min)

680 EUR

Rehabilitacija paket 2 tecar + elektroterapija + kineziterapija samostalno (10 dolazaka, 3x tjedno, trajanje tretmana do 60 min )

380 EUR

Rehabilitacija paket 3 kineziterapija + elektroterapija (10 dolazaka, 3x tjedno, trajanje tretmana do 45 - 60 min)

340 EUR

Rehabilitacija paket 4 elektroterapija + kineziterapija ili manualna terapija ( 5 dolazaka, 2 x tjedno, trajanje tretmana 45- 60 min )

200 EUR

Rehabilitacija paket 5 magnet, laser, ultrazvuk, struje (10 dolazaka, 3x tjedno, trajanje tretmana do 60 min)

260 EUR

Otkazivanja

Otkazujete termin? Nadamo se da je s Vama sve u redu. U slučaju nenadanih zdravstvenih problema vaš iznenadni, ali najavljeni izostanak je opravdan, te ćete unaprijed uplaćen termin moći iskoristiti neki drugi put.

Molimo da eventualna otkazivanja zakazanih individualnih treninga ili tretmana, a koja se ne tiču hitnih slučajeva ili bolesti nego vašeg osobnog rasporeda, budu tempirana tako da se instruktori i terapeuti mogu organizirati i iskoristiti taj termin za neku drugu osobu kojoj je potrebna naša pomoć.

Kao što termin trebate rezervirati na vrijeme da ga uklopimo u raspored, trebate ga i otkazati tako da ne remeti tempo i organizaciju rada, najkasnije 24 sata prije zakazanog termina.
Inače, moramo bilježiti vaš nedolazak kao iskorišten tretman.

Kao što cijenite svoje vrijeme, cijenite i naše.

Ukoliko ste se predomislili oko uplaćene usluge ili članarine, povrat novaca ne vršimo.

Hvala na razumijevanju!

Članarina

DSR CENTAR MIKETA
SRDOČI 40
51000 RIJEKA

Pravilnik o plaćanju članarine

Članarina pokriva razdoblje u trajanju od mjesec dana od datuma plaćanja.
Npr., članarina plaćena 16. lipnja omogućuje vježbanje do 16. srpnja, kada je vježbač dužan platiti novu članarinu ili prestati s treninzima u Centru. U takvom slučaju, zadnji dan treniranja bio bio 15. srpnja. Pravilo se primjenjuje neovisno o tome koliko članarinom podmireni mjesec ima dana, odnosno termina za vježbanje. Svaka članarina pokriva određeni broj kredita koji se mogu rasporediti kako vježbač želi, a unutar mjesec dana.

Članarina plaćena sa datumom u jednom mjesecu računa se kao članarina za isti taj mjesec. Na primjer članarina plaćena 16. srpnja članarina je za mjesec srpanj. Ako se članarina plaća 31. srpnja, to je također članarina za mjesc srpanj, bez obzira što će se krediti odrađivati tijekom kolovoza.

Po uplaćenoj članarini, vježbač rezervira svoje termine za vježbanje unaprijed, pomoću aplikacije s kojom Udruga posluje.

Vježbač je dužan upamtiti/zapisati svoje podatke za prijavu na aplikaciju.

Uplatom članarine, vježbač ima pravo rezervirati 4, 9 ili 13 kredita u bilo kojem od rasporedom ponuđenih termina u tekućem mjesecu za kojeg je članarina uplaćena.

Trener ima pravo udaljiti s treninga vježbača koji nije podmirio članarinu na vrijeme.
Trener ima pravo udaljiti s treninga vježbača koji nije rezervirao termin i poništio kredit na vrijeme, ili je na listi čekanja.
Vježbači koji su na listi čekanja ne mogu pristupiti treningu.
Ako neprijavljen vježbač ipak svojevoljno ostane odraditi trening, u administraciji će mu se poništiti dva kredita iz tekuće članarine.
Otkazivanjem nekog drugog vježbača, vježbač s liste čekanja ipak može prijaviti trening.

Prva članarina se plaća najkasnije prilikom pristupanja drugom treningu, a traje od datuma prvog treninga u Centru.

Novi vježbač ima pravo besplatno pristupiti jednom treningu i ne nastaviti trenirati u Centru.

Vježbač nije dužan držati se uvijek iste grupe/termina već svoje kredite raspoređuje prema svojim potrebama i s obzirom na slobodna mjesta.

Zakazani termin moguće je otkazati 6 sati do održavanja termina. Inače se termin smatra iskorištenim.

Državni ili vjerski blagdan se tretira neradnim danom za Centar i njegove djelatnike, kao u cijeloj državi.

Ako članarina istekne, takav se vježbač evidentira kao „ispisan“. U slučaju isteka članarine odnosno ispisa, bilo trajno ili zbog kraće pauze u vježbanju; vježbač treba kontaktirati upravu na mail: info@centar-miketa.hr.

Nakon prekida treniranja i prekida plaćanja članarine, vježbač može ponovno pristupiti treninzima ponovnim upisom, plaćanjem članarine i rezervacijom mjesta za vježbanje u grupi u kojoj ima slobodnog mjesta.

Za vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora Centra, članarina se ne plaća.

Ako se godišnji odmor Centra organizira u vrijeme trajanja plaćene članarine pojedinih vježbača, voditelj je dužan izračunati i nadoknaditi tim vježbačima izgubljene termine.

Zamrzavanje kredita ne postoji, osim u slučaju bolesti vježbača. Vježbač je dužan samostalno rasporediti svoje kredite u termine u kojima ih može potrošiti, više puta tjedno, ali u periodu od mjesec dana koliko traje članarina. Vježbačevi godišnji odmori, izbivanja iz grada, poslovne obveze nisu indikacija za zamrzavanje članarine.

U slučaju bolesti vježbača, moguće je produljiti rok trajanja članarine. Vježbač je dužan javiti svoje bolovanje na mail info@centar-miketa.hr te navesti datume početka i završetka bolovanja, a najdulje do tjedan dana.

U slučaju duže bolesti vježbača, dogovaraju se drugi uvjeti.

Pridržavanjem pravila o plaćanju članarine doprinosimo što boljem funkcioniranju Centra!


Centar Miketa DSR nema zakonskih ovlasti za procjenu zdravstvenog stanja korisnika usluga pa vježbanju i pristupate na vlastitu odgovornost.

Ukoliko smatrate da postoji zdravstveni problem koji bi mogao uvjetovati Vaše vježbanje, molimo da se konzultirate sa svojim liječnikom. Ukoliko Vaš liječnik ne preporuča vježbanje zbog zdravstvenog stanja, mi Vam ne možemo pružiti uslugu.

Djelatnici Centra Miketa DSR nisu odgovorni za eventualne ozljede niti za gubitak ili oštećenje osobnih predmeta.

Kotizacija

CENTAR MIKETA DOO
SRDOČI 40
51000 RIJEKA
OIB: 17134178774

Pravilnik o plaćanju kotizacije

Uplatom kotizacije za određenu uslugu ili paket, osoba postaje klijent Centra Miketa doo i s povjerenjem prihvaća plan pružanja iste usluge koji joj je od strane stručne osobe predložen na prvom pregledu.

Prvi pregled i konzultacije u trajanju od 30-60 minuta su besplatni za klijente koji potom uplate kotizaciju za paket usluga.

Ukoliko se na prvom susretu pruži i usluga koja nije pregled ili konzultacije, naplatit će se i ta usluga.

Ukoliko se osoba ne odluči uplatiti paket usluga na preporuku terapeuta koji je pružio usluge pregleda i konzultacija, dužna je platiti pregled i konzultacije.

Unaprijed uplaćena kotizacija za paket usluga ili poklon bon za pojedinu uslugu, klijent je dužan iskoristiti u periodu od 60 dana. Na prvom pregledu se dogovara datum početka suradnje i definira kao prvi dolazak od kojeg se nadalje broji 60 dana. Procedure koje u Centru radimo daju rezultat kumulativno, u intervalima koje određuje u Centru zaposleni fizioterapeut te bez takvog planiranja njihovo provođenje nema smisla.

Klijent prihvaća pravila rada i ponašanja u Centru Miketa i odgovoran je za dolazak na dogovorene termine.

Ukoliko bude potrebe za promjenom ili otkazivanjem rezerviranih termina, klijent je dužan kontaktirati info službu Centra Miketa na info@centar-miketa.hr najkasnije 12 sati do zakazanog temina. U slučaju nenadane bolesti, dogovaraju se drugačiji uvjeti.

U slučaju da klijent bez otkazivanja ne dođe na zakazani termin, u evidenciji njegovih dolazaka bilježit će se kao da je potrošio taj termin, odnosno naplatit će mu se dolazak kao da je i došao.

U slučaju bolesti, klijent je dužan javiti info službi da mu se “zamrzne” trajanje uplaćenog paketa ili poklon bona te mu se omogući trajanje istog i dulje od 60 dana.

Centar Miketa doo ne vrši povrat uplaćenih sredstava, osim u specifičnim uvjetima i uz opravdane razloge koji se uz predan zahtjev od strane klijenta razmatraju na sjednicama uprave svakog kvartala. Pod specifične uvjete prihvaćamo bolesti no ne i bolesti za koje Centar Miketa doo može pružiti svoju uslugu, dakle njega tijela: fizikalna terapija i kineziterapija.

Na primjer, ukoliko je klijent kupio paket za rehabilitaciju i/ili kineziterapiju zbog bolova u koljenu, a prije isteka ili čak početka ugovorene usluge želi odustati od usluge jer ga boli koljeno, takav zahtjev je nevažeći u startu.

Klijent može zatražiti zamjenu uplaćenih usluga za neku drugu uslugu koju također pruža Centar Miketa doo. Na osnovu svoje stručnosti, fizioterapeut koji je zadužen za rad s klijentom odlučuje hoće li uslugu i zamijeniti.

Pridržavanjem pravila o plaćanju kotizacije doprinosimo što boljem funkcioniranju Centra!

Lokacije
ZRAK | Cavtatska 2B
Prikaži na Google mapi
Pogledaj raspored treninga
VATRA | Viškovo 125 A
Prikaži na Google mapi

Kontakt
Recepcija | 099 5678 333
Tea Miketa | 099 2314 613
Pošalji email
Aleksandar Miketa | 098 387 876
Pošalji email