Trening

Raspored treninga

Centar Zrak | Cavtatska 2b, Turnić | Rijeka

Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
6:30 ETM trening 6:30  ETM trening 6:30 ETM trening
7:30 ETM trening 7:30 ETM trening 7:30 ETM trening 7:30 ETM trening 7:30 ETM trening
8:30 On line MOVE & SHINE
8:30 DNS
8:30 On line DNS 8:30 On line MOVE & SHINE
8:30 DNS
8:30 On line DNS 8:30 On line MOVE & SHINE
11:00 On line DNS 11:00 On line DNS
16:30 ETM trening 16:30 ETM trening 16:30 ETM trening
17:30 ETM trening 17:30 ETM trening 17:30 ETM trening
18:30 ETM trening 18:30 ETM trening
19:00 ETM trening 19:00 ETM trening 19:00 ETM trening
19:30 ETM trening 19:30 ETM trening
20:00 ETM trening 20:00 ETM trening 20:00 ETM trening

BODY TEHNIKA: Tjelovježba srednjeg intenziteta s naglaskom na održavanje zdravlja, razvijanje mišićnog tonusa, fleksibilnosti i dobrog izgleda. Poseban naglasak stavljen je na jačanje corea, odnosno centra tijela, posebno važnog za stabilnost cijelog trupa te dobivanja vretenaste, ali ipak snažne i funkcionalne muskulature.

KETTLEBELL: Program za modernog Homo Sapiensa koji želi biti jači, brži i izdržljiviji na siguran način. Ako želite poboljšati svoje performanse i izgled ova vrsta treninga je za vas. S kettlebellom učimo, popravljamo i ojačavamo osnovne ljudske pokrete, a uz pomoć “bodyweight” vježbi i “powerlifting” tehnika sa šipkom dodatno ojačavamo i kondicioniramo tijelo. Funkcionalni trening koji će vas pripremiti za sva uzbuđenja koja vas čekaju tijekom dana i općenito u životu. Pripremit će vaše tijelo da bude svrsishodno i da vam pomaže, a ne da vam otežava život.

MOVE & SHINE: Trening za napredne vježbače koji poznaju tehniku i nemaju zdravstvenih poteškoća, a cilj im je povećanje mišićne mase, kardiovaskularnog i radnog kapaciteta te smanjenje potkožnog masnog tkiva. Kombinira mobilizacijske protokole, vježbe snage, pliometriju te metaboličke intervalne treninge koji imaju za cilj bolje sagorijevanje masnih naslaga čak i nakon treninga. Naporno, zahtjevno i osvježavajuće.

GFM – GROUND FORCE METHOD: Metoda usmjerena na povratak zdravijem gibanju tijela na prirodan način. Svoje korijene ima u FMS-u (Functional Movement System) pa zapravo možemo reći da su to FMS korektivni protokoli u gibanju i zabavi. Prati neuromotorni razvoj čovjeka što dodatno poboljšava svjesnost o samom pokretu i tako pozitivno utječe na uklanjanje disfunkcija. U treningu koristimo svoje tijelo i gravitaciju uz jako puno zahtjevnih igara u paru. Možemo slobodno reći da je to igraonica za odrasle s naglaskom na trening s vlastitim tijelom.

INDIVIDUALNI TRENINZI (1 na 1) se dogovaraju s instruktorom nevezano uz raspored.

MINI GRUPA (5 osoba) Treninzi se dogovaraju nevezano uz raspored.
Svi naši instruktori su stručno osposobljeni za tehnike koje vode te posjeduju sve potrebene certifikate.

U Centru periodično vršimo funkcionalna testiranja vježbača te organiziramo radionice za upoznavanje s novim tehnikama.

Namjera nam nije samo promijeniti loš obrazac gibanja neke osobe ili ga riješiti boli. Imamo širi cilj: pomoći mu da ima kvalitetniji stav prema sebi i drugima. Želimo da osoba postane korisnijaz ajednici u kojoj se nalazi te da pomoću novostečenog znanja bude bolja za sebe i za druge. Fizička promjena zasigurno vodi i ka malim unutarnjim promjenama, a često i do prave unutarnje evolucije! Tjelesna i zdravstvena kultura je bitan segment čovjekova života na ovoj planeti i u ovom društvu. Naša vizija je da pojedinac to i shvati. 

Smatramo da ste na pola puta do shvaćanja onog trenutka kada vaša rekreacija zapravo postaje vaša rehabilitacija i kada vaša rehabilitacija postane rekreacija. Poslije toga, vaša pilula za uspjeh se zove dosljednost. Ako nam se želite pridružiti slobodno dođite. Neće biti lako. Ali, ako ste na laganom putu uglavnom niste na pravom putu. Vidimo se na crvenom tatamiju!

Postani pokretljiviji, snažniji i izdržljiviji; biti bolji i jači od ostalih ti daje prednost u svemu.

Počni.