MOMMY&SHINE

2-slider

Iako je znanost na vrhuncu karijere, još uvijek neke važne spoznaje ostaju iza leđa javnosti i ne prodiru u naše zdravstvene sustave.
Npr, drži se da carski rez ne spada u kategoriju operacije. Uči nas se da su “šavovi tamo dolje” nama ženama super-normalna stvar koja eto zna zatezati na promjenu vremena, ali se s vremenom naviknete, a suprug se navikne na promjenu vašeg raspoloženja i nedostatak sexa.

Mislite da će to što se sada popiškite kad kihnete s vremenom prestati i samo od sebe nestati? Mislite da će tupilo oko ožiljka od carskog prerasti u zadovoljstvo? Aha, to su sve prirodni procesi koji “nestaju” kroz vrijeme, jer starenje – poznato je – donosi napredak.

Priroda stalno traži reprodukciju (ruku na srce, daje nam šansu jednom mjesečno), a zdravstveni sustav se pobrine da donekle pripremi trudnice za porod, zaduži patronažnu sestru da okupa i izmjeri bebu, prati djetetov rast i razvoj kroz obavezne sistematske preglede. Podmladak je definitivno bitan.

A što je s tobom, mama?

Ako trebate pomoć da si pomognete nakon trudnoće i poroda, tu je MOMMY&SHINE program.

  • Savjetovat ću vas kako da prebrodite emotivne i fiziološke promjene koje su NORMALNA posljedica procesa kojeg prolazite.
  • Naučit ću vas kako da povratite funkciju mišića zdjeličnog dna, donjeg dijela trupa i počnete ponovno disati.
  • Pokazat ću vam kako možete povratiti svoju posturu od prije trudnoće i riješiti se bolova koji su nastali od težine, promijenjenog težišta, drugačije funkcije vaših mišića i novih tjelesnih položaja.

Program traje 4 tjedna.

  • Vježbe su super jednostavne i zahtijevaju minimalno vremena i prostora
  • Vježbe može i treba raditi svaka žena koja osjeća da nešto s njenim donjim dijelom trupa nije kao što je nekad bilo, bez obzira na to kada je bila trudnoća (prije dva mjeseca ili više godina)