Individualni trening

Centar_MIketa_Individualni

Bez obzira na to koji vam je cilj individualnim treningom ćete ga postići na najbrži način. Prije samog početka provođenja tretmana, vršimo dijagnostički pregled, FMS i/ili NKT testiranje te antropološka mjerenja. Zajedno postavljamo realne ciljeve trenažnog procesa, a zatim instruktorski tim kreira program rada.

Individualni trening je prilagođen potrebama pojedinca, koje se uvijek djelomično razlikuju od potreba grupe.

Za ovaj put je potreban samo
jedan klik. Odluka je na tebi.

Započni.

Vrste Individualnog treninga

Postrehabilitacija

Uklanjanje bolova, postrehabilitacija, resetiranje i učenje novog obrasca pokreta. Korektivnim vježbama pripremamo tijelo za zahtjevnije obrasce kretanja, ali i treniranja.

Naš cilj je da budete funkcionalni u životu, a ne samo u dvorani.

Funkcionalni fitness

Ostvarivanje boljeg potencijala tijela, obzirom na specifičnost Vaših dnevnih obveza. Želite biti jači i izdržljiviji u stvarnom svijetu ili dominirati na sportskom terenu onda je ovo za Vas.
Bilo da ste kompjuteraš ili sportaš, Vaša performansa može biti bolja! Funkcionalnost tijela je na prvom mjestu!

Snaga, izdržljivost, eksplozivnost, ali i estetika tijela je ono što nudi ovaj program.

Funkcionalno mršavljenje

Izrada plana prehrane prema osobnim afinitetima u dogovoru s klijentom te kreiranje ostvarivog trenažnog plana koji je realan i održiv. Kreiranje trenažnog procesa koji stimulira metabolizam, ali i poštuje ograničenja tijela. Trening treba biti doziran da ne nanosi štetu dijelovima lokomotornog sustava, a u sklopu programa provode se i tretmani infracrvenom termo dekom. Cilj je da se izgubi višak neželjenih kilograma uz dobitak na kvalitetnoj mišićnoj masi.

Naglasak je prvenstveno na snaženju cijelog tijela i mijenjanju prehrambenih navika na bolje. Ovaj program traje minimalno 12 tjedana.

Zašto odabrati individualni trening?

1


Za vrijeme sata, instruktor je cijelo vrijeme uz vas i vodi vas kroz trening.


2


Izborom i doziranjem vježbi, opterećenja i rekvizita koje su baš Vama u određenom trenutku potrebne, gađamo točno u cilj!

3


Satovi se dogovaraju u vrijeme koje Vama odgovara te se ne morate držati zacrtanog rasporeda grupe.


4


Individualnim treningom brže dolazite do cilja.