Rješenje za hijatalnu herniju

Rješenje za hijatalnu herniju

Uzroci hijatalne hernije su brojni, a glavni pokretač je stres. Takve su hernije posljedica povećanog tlaka u abdomenu uslijed: lošeg varenja hrane, trudnoće, bolova i bolesti abdominalnih organa, pretilosti i nervoze.

Puno je faktora utjecaja na nastanak hernija, a svaka stresna situacija koja povećava lučenje želučane kiseline, kao i neredovito ili neadekvatno jedenje utjecat će na podizanje želuca. Dakle, izjava da vam se od neke situacije  ili osobe “diže želudac” nije parabola, nego istina.

RJEŠENJE!

Naš paket za manualnu terapiju i edukaciju o samopomoći u slučaju hijatalne hernije je sastavljen od posebne procedure koja će vam pomoći da:

  • Umirite emotivni sustav koji utječe na veziva koja drže organe napetima – bez medikamenata.
  • Naučite masažu za “spuštanje” želuca.
  • Naučite vježbe za snaženje hijatusa.
  • Naučite suplementirati da pomognete obnovu sluznice.
OD ČEGA SE PAKET SASTOJI?

5 sati manualne terapije namještanja želuca s vježbama i obukom za samopomoć, video materijali za ponavljanje i rad kod kuće i podrška terapeuta.

KOLIKO TRAJE?

Edukacija traje 5 tjedana, a potrebno je dolaziti na tretman jednom u svakom tjednu. Vježbe za domaću zadaću su nenametljive i jednostavne.

REZULTAT?

Osim bolje prerade namirnica i bolje uhranjenosti tijela, mirniji neuromuskularni sustav, olakšanje u abdomenu, kvalitetniji san i općenito, život.

IMAŠ HIJATALNU HERNIJU?

JAVI SE!
Komentari