Mulligan tehnika

Mulligan tehnika

Mulligan tehnika  – inovativne metode koja omogućuje brz i učinkovit oporavak od ozljeda i bolova. Ova tehnika, razvijena od strane renomiranog fizioterapeuta Briana Mulligana, temelji se na jednostavnim, ali moćnim principima pomaka i mobilizacije zglobova kako bi se smanjila bol i poboljšala pokretljivost.

Što Mulligan metoda može učiniti za vas?
  • Brzi rezultati: Ova tehnika omogućuje trenutačno olakšanje od bolova i poboljšanje pokretljivosti već nakon prve terapijske sesije.
  • Personalizirani pristup: Svaki tretman prilagođen je individualnim potrebama i ciljevima pacijenta, osiguravajući optimalne rezultate.
  • Nema invazivnih postupaka: Bez potrebe za operacijama ili invazivnim zahvatima, Mulligan fizioterapija nudi siguran i prirodan pristup rehabilitaciji.
  • Prevencija ponovnih ozljeda: Osim što ublažava postojeće tegobe, Mulligan tehnika pomaže u jačanju mišića i stabilizaciji zglobova, smanjujući rizik od budućih ozljeda.

Specifičnost Mulligan fizioterapijske tehnike leži u kombinaciji pasivnih pokreta koje izvodi terapeut, zajedno s aktivnim pokretima koje izvodi pacijent. Ova tehnika se izvodi zajedno s kretanjama pacijenta kako bi se postiglo bolje pozicioniranje zglobova i poboljšala funkcionalna pokretljivost.

Najviše koristi od Mulligan fizioterapijske tehnike mogu imati ljudi koji pate od različitih muskuloskeletnih problema, kao što su bolovi u mišićima i zglobovima, ograničena pokretljivost zglobova, sportske ozljede, artritis ili postoperativna rehabilitacija. Ova tehnika može biti korisna za sve dobne skupine i razine tjelesne aktivnosti, pružajući poboljšanje funkcionalnosti i smanjenje boli.

Zakoračite prema boljem zdravlju i većoj pokretljivosti uz Mulligan fizioterapiju. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli vaš put prema potpunom oporavku.

IMAŠ PROBLEM?

JAVI SE!
Komentari