Trening

Raspored treninga

Centar Zrak | Cavtatska 2b, Turnić | Rijeka

Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
6:30 ETM trening 6:30  ETM trening 6:30 ETM trening
7:30 ETM trening 7:30 ETM trening 7:30 ETM trening 7:30 ETM trening 7:30 ETM trening
8:30 On line MOVE & SHINE
8:30 DNS
8:30 On line DNS 8:30 On line MOVE & SHINE
8:30 DNS
8:30 On line DNS 8:30 On line MOVE & SHINE
11:00 On line DNS 11:00 On line DNS
16:30 ETM trening 16:30 ETM trening 16:30 ETM trening
17:30 ETM trening 17:30 ETM trening 17:30 ETM trening
18:30 ETM trening 18:30 ETM trening
19:00 ETM trening 19:00 ETM trening 19:00 ETM trening
19:30 ETM trening 19:30 ETM trening
20:00 ETM trening 20:00 ETM trening 20:00 ETM trening

KETTLEBELL: Program za modernog Homo Sapiensa koji želi biti jači, brži i izdržljiviji na siguran način. Ako želite poboljšati svoje performanse i izgled ova vrsta treninga je za vas. S kettlebellom učimo, popravljamo i ojačavamo osnovne ljudske pokrete, a uz pomoć “bodyweight” vježbi i “powerlifting” tehnika sa šipkom dodatno ojačavamo i kondicioniramo tijelo. Funkcionalni trening koji će vas pripremiti za sva uzbuđenja koja vas čekaju tijekom dana i općenito u životu. Pripremit će vaše tijelo da bude svrsishodno i da vam pomaže, a ne da vam otežava život.

ONLINE TRENING: Naši treninzi su live preko Zooma sve dane u tjednu, u jutarnjim i popodnevnim satima. Dostupne su ti i snimke po kojima možeš trenirati gdje želiš i kad želiš. Centar Miketa nudi Unbreakable program za muškarce, Move&shine program za žene, DNS program, FIRST AID za oporavak poslije korone i mommy shine za mlade mame.

DNS: Dobra stabilizacija preduvjet je za ravnotežu, sigurnost i učinkovitost pokreta te ako je ona narušena dolazi do poremećaja u funkciji lokomotornog sustava. Pokret postaje neučinkovit i pojavljuje se preopterećenje određenih dijelova tijela, samim time dolazi i do ozljede. Cilj DNS vježbi je naučiti pojedinca novim, pravilnim kretnjama koje rasterećuju kralježnicu. Te iste uzorke kretanja je onda jednostavno prenijeti u normalne dnevne i sportske aktivnosti.

POWERBUILDING: Program je temeljen na klasičnim vježbama jakosti i snage koje se koriste u powerliftingu, dodatnih vježbi u službi estetike koje se koriste u bodybuildingu, ali i modernog kardio treninga nužnog za današnji život.

MOVE & SHINE: Trening za napredne vježbače koji poznaju tehniku i nemaju zdravstvenih poteškoća, a cilj im je povećanje mišićne mase, kardiovaskularnog i radnog kapaciteta te smanjenje potkožnog masnog tkiva. Kombinira mobilizacijske protokole, vježbe snage, pliometriju te metaboličke intervalne treninge koji imaju za cilj bolje sagorijevanje masnih naslaga čak i nakon treninga. Naporno, zahtjevno i osvježavajuće.

INDIVIDUALNI TRENINZI (1 na 1) se dogovaraju s instruktorom nevezano uz raspored. U Centru periodično vršimo funkcionalna testiranja vježbača te organiziramo radionice za upoznavanje s novim tehnikama.

Namjera nam nije samo promijeniti loš obrazac gibanja neke osobe ili ga riješiti boli. Imamo širi cilj: pomoći mu da ima kvalitetniji stav prema sebi i drugima. Želimo da osoba postane korisnijaz ajednici u kojoj se nalazi te da pomoću novostečenog znanja bude bolja za sebe i za druge. Fizička promjena zasigurno vodi i ka malim unutarnjim promjenama, a često i do prave unutarnje evolucije! Tjelesna i zdravstvena kultura je bitan segment čovjekova života na ovoj planeti i u ovom društvu. Naša vizija je da pojedinac to i shvati. 

Smatramo da ste na pola puta do shvaćanja onog trenutka kada vaša rekreacija zapravo postaje vaša rehabilitacija i kada vaša rehabilitacija postane rekreacija. Poslije toga, vaša pilula za uspjeh se zove dosljednost. Ako nam se želite pridružiti slobodno dođite. Neće biti lako. Ali, ako ste na laganom putu uglavnom niste na pravom putu. Vidimo se na crvenom tatamiju!

Postani pokretljiviji, snažniji i izdržljiviji; biti bolji i jači od ostalih ti daje prednost u svemu.

Počni.
×

Zanima me