Manje je više!

Manje je više!

Za pripremu doručka koristim 3-4 sastojka. Nikad se ne trudim nakrcati što više različitih zdravih namirnica, kao da će te zdrave namirnice poništiti onaj burek od sinoć. Neće. Vjerovali ili ne, poneke jutarnje zobene kaše mojih klijentica imaju podjednako kalorija kao i burek kod Braće.

Zdravije jesu, al’ na kraju se svedu na isto – nepotrošene kalorije koje se pretvaraju u mast… Na masti ne piše iz kojeg je izvora, a s vremenom se ona lagano gomila u tijelu i opet postaje prijetnja za zdravlje. Yes, datulja, grožđica, zobeno mlijeko iz eko izvora, avokado i banana – ako je višak; sve je isto.

Najčešće u svoju kašu stavim jogurt, mjericu Spin proteina, nešto da stisne (chia, lan, zobene…), poneki orašasti plod. Ovisi o danu, intenzitetu posla, treninga, emotivnog stresa.

Puno zdravih sastojaka = puno kalorija

Ako za “stiskanje” kaše koristiš chia sjemenke, ne treba ti lan. Ako si stavila lan, ne moraš staviti zobene. Ako si dodala zobene, ne trebaš posije…

Ako želiš da bude slatkog okusa stavi bananu, ali nemoj grožđice. Ako si stavila grožđice, ne trebaš datulju. Ako si stavila datulju, izbjegni brusnice…

Od orašastih plodova odaberi danas kikiriki, sutra indijski, preksutra stavi bademe, a dan poslije lješnjake. Nema potrebe imati sve u jednom obroku.

Tako navikavaš nepce na razne okuse i ostavljaš si prostora za raznovrsnost pa nemaš isti obrok svakoga dana. Manja je mogućnost da pretjeraš s kalorijama, a želudac će biti zadovoljan.

ZAŠTO SPIN PROTEIN?

Puno je razloga zašto smo se odlučili za upravo taj brend, a ovdje ćemo navesti kvalitetu i praktičnost.

KVALITETA:

  •  Proizvodi ga hrvatski tim stručnjaka, iz najkvalitetnijih izvora.
  • Okusi su VRHUNSKI, u smislu da nisu pre intenzivni, kičasti ili pre slatki.
  • Omjer cijene i kvalitete je best buy!

 

PRAKTIČNOST:

  • Spin je obrok, u mjerici je omjer 25 g proteina i 14 g ugljikohidrata. Zasitit će na dulje staze.
  • Takve je strukture da se može promiješati žličicom u čaši, ne treba imati shaker.
  • Pakiran je i u jednokratne vrećice, tako da ga uvijek možeš imati u torbici.

Ako te zanima i želiš se pobrinuti za sebe, kontaktiraj me na teamiketa@gmail.com

Tea Miketa

Komentari