Iskustva – glumica Jelena Lopatić

Iskustva – glumica Jelena Lopatić

Glumica riječkog HNK Ivana pl. Zajca, Jelena Lopatić, redovita je vježbačica u Centru Miketa. S nama je podijelila svoje navike u održavanju forme. Trenutno vježba on-line u prema Move&shine programu uz Teu Miketa.

– Uskoro kreće nova sezona u Zajcu pa krećemo s probama za novu predstavu, a time i ludi tempo nas glumaca. Za održavanje u formi i da mi fokus nije samo na poslu ja se stalno nečim fizički bavim, kazala je Jelena i nastavila:

– Svašta sam isprobala od aktivnosti. Uvijek kažem da mi je najveći neprijatelj previše slobodnog vremena. Osim kad se službeno otpremim na odmor. Štreberica sam i vrlo odgovorna prema poslu. A svoje tijelo prilično iscrpljujem, no što sam starija trudim se slušati se više.

 

S dolaskom u Rijeku krenula sam vježbati u Centru Miketa. Bila je 2009. godina, a trenirala sam s Aleksandrom u Vodi, maloj dvorani preko puta Željezničkog kolodvora. Tada sam trčala trail i trekking utrke. Odradila sam čak i onu divnu utrku na 110 km Istre. I danas što češće mogu boravim u prirodi, planinama i  šumi, a uz to vježbam redovito – divan Centar Miketa i cijeli tim trenera tamo predvođeni Aleksandrom i Teom me održavaju već godinama. Njima sam najviše zahvalna i moram ih izreklamirati i svima preporučiti. Trenutno vježbam kod kuće uz online program Tee Mikea, Move&Shine, ispričala je Lopatić.

Ova glumica jako je aktivna.

– Paralelno uz vježbanje plešem. Trudim se svakodnevno barem pola sata ‘odlijepiti’ uz glazbu. Imam divan tim žena božica bordela s kojima pole danceam i na treninzima s njima zaljubljujem se stalno. Predivno. Tako u ljubavi prema sebi emotivno se čuvam i bondajući se s drugima sebe jačam. A onda dođem doma i popijem magnezij. ☺ Lovim san kad god mogu. I kalcij kad imam mnogo predstava za redom, zaključila je Lopatić koja je u Centru Miketa vježbala i tijekom trudnoće.

MOVE&SUNSHINE - Feat. JELENA LOPATIĆ

Javi se, budi i ti aktivna, nađi vremena za sebe i pošalji upit!

KRENI!
Komentari