Poklon bon uvijek je dobra ideja!

Poklon bon uvijek je dobra ideja!

Došlo je ono doba godine kada prema ustaljenim običajima darujemo jedni druge. Ako ne znate što bi darovali mami, tati, sestri, bratu, dragoj prijateljici ili prijatelju, kćeri ili sinu, tu smo da vam pomognemo.

Već ste ispucali sve ideje? Poklon bon odlična je ideja. Za vama dragu osobu napravit ćete nešto lijepo, a i vi ćete se zbog toga osjećati bolje.

Za one koji su stalno pod stresom i nemaju vremena za sebe darujte im poklon bon za masažu, možete birati između Emmet tretmana, Bowen terapije, klasične masaže ili Kombiniranog manualnog tretmana. Ako među gore navedenima imate one koji nikako da krenu s vježbanjem jer uvijek kažu: sutra ću, također imamo rješenje.

Napravite Vi taj prvi korak umjesto njih pa im darujte individualan trening, nakon kojeg će sigurno poželjeti nastaviti s vježbanjem, ili paket individualnih treninga koji će vama dragoj osobi pomoći rješavanju nekog od njihovih problema.

Možda niste znali da od ove jeseni terapije i tretmane za njegu tijela radimo u novom prostoru, točno kat iznad našeg gyma na Turniću?
Naši fizioterapeuti imaju velik arsenal znanja kojeg sada na još bolji način i u boljim uvjetima može poslužiti vama i vašem zdravlju.
U novom prostoru iznad našeg gyma u Cavtatskoj 2b, nudimo brojne usluge njege i brige o vašem tijelu. Naravno, i duhu:
Kinezitretmani, fiziotretmani, Emmett, Bowen, elektroterapija, magnet, laser, ultrazvuk, masaža, kinesiotape, kombinirani manualni tretman, Yumeiho, sportska rehabilitacija, rehabilitacija nakon operacije, priprema za operacije… Za naše aktivne članove vrijedi popust na sve tretmane, a za ostale tu su i paketi usluga s povoljnijim cijenama.

Ako se odlučite svojim najmilijima kupiti poklon bon za neku od naših usluga, Vi ćete dobiti popust! Popust se odnosi samo na kupnju poklon bonova.

  • Klasična medicinska masaža leđa 30 min – 130,00 kn (17,25 eura)
  • Klasična medicinska masaža leđa 60 min – 230,00 kn (30,53 eura)
  • Emmett tretman – 250,00 kn (33,18 eura)
  • Bowen terapija – 250,00 kn (33,18 eura)
  • Pregled – 300,00 kn (39,82 eura)

 

Komentari
×

Zanima me