Maja Kereš otkriva zašto je odabrala Move&Shine

Maja Kereš otkriva zašto je odabrala Move&Shine

Riječanka Maja Kereš po zanimanju je profesionalna plesačica, koreografkinja i učiteljica plesa. Iz rodne Rijeke preselila se u Los Angeles, gdje trenutno i boravi. Tijekom svoje plesačke karijere ostvarila je brojne zapažene nastupe među kojima je turneja s Justinom Timberlakeom i nastup s Billie Eilish na Coachelli. I ona je dio Move&Shine zajednice žena koje marljivo treniraju online uz Teu Miketa. Ovo je njeno iskustvo.

– Trenirati kod kuće započela sam 2020. godine kada sam zbog okolnosti bila “primorana”, ali i motivirana pronaći način da i dalje održavam svoje tijelo koje je moj najbitniji alat u poslu kojim se bavim. Najprije sam krenula uključivanjem putem Zooma na treninge, a kroz nekih 6 mjeseci sam postigla i to da se sama mogu “natjerati” da odradim snimku treninga. Uz svoj posao koji ima vrlo nepredvidiv raspored i moja redovitost odrađivanja treninga varira. Postoje tjedni kada odradim tri treninga tjedno, a postoje tjedni kad ne odradim niti jedan, ali s obzirom na to da je moj posao fizički aktivan, definitivno nadoknadim to kroz plesni trening, priznaje Kereš i nastavlja.

– Osjećaj nakon treninga je poput nagrade i uspjeha koji osjetim na emotivnoj razini. Naime, moj najveći osobni izazov nije toliko fizički, koliko mentalni – samodisciplina. S obzirom na to da živim u Los Angelesu, na 9 sati vremenske razlike, ne mogu se uživo uključivati na Teine treninge, i zato ovisim o vlastitoj disciplini i motivaciji da nađem vremena, postavim sobu za trening, kliknem na video i odradim trening, što nije uvijek lako. Kada sam u treningu, osjećam dobrobit i pozitivan pomak u svojoj mobilnosti, kondiciji i tonusu. Tea je izvrstan edukator, osim što je prepuna znanja, brine se da to znanje što jasnije prenese, ali se brine i o tome da nas motivira i podržava kroz proces. Iako se ne vidimo uživo, osjetim tu podršku kroz trening, ali i van treninga u našoj virtualnoj grupi. Najdraži trenuci su mi kada usred snimke i teške vježbe Tea zazove moje ime iako nisam prisutna. To mi uvijek izmami osmijeh na znojno lice i da dodatni push da odradim vježbu najbolje što mogu. Ti trenuci su ključni s obzirom na to da sam sama u sobi dok treniram i zapravo nemam nikoga oko mene da me nadzire. Snimke su jasne, razumljive i zabavne. Rekvizite nije bio problem nabaviti, pošto su jednostavni. Cijena je u redu, pogotovo ako možete trenirati uživo s Teom. To bih jako voljela, ali nažalost ne mogu zbog vremenske razlike. Svakako preporučujem!

Kako je trenirati sa superfit Majom Kereš otkrila nam je Tea Miketa.

– Kao prvo, veliko je zadovoljstvo. Maja je predivna osoba izvana i iznutra, a njene su performanse vrhunske. Otkako živi i radi u Los Angelesu, Maja trenira online u mojoj move&shine virtualnoj grupi. Kada ide na odmor u Hrvatsku, uvijek navrati na naš tatami da odradi trening uživo sa mnom. Kako to izgleda pogledajte u nastavku.

MOVE&SUNSHINE Feat. MAJA KEREŠ

Komentari