Tanjino iskustvo s move&shine programom

Tanjino iskustvo s move&shine programom

Tanja Slaviček uskoro puni 40, majka je jednog divnog dječaka, u slobodno vrijeme voli čitati, planinariti, kuhati i putovati. Članice je Move&shine grupe žena koje marljivo vježbaju online s Teom Miketa.

– Za Mikete sam čula još davno, čak sam trenirala kod njih (kratko 😊) dok su još bili u gradu, no budući da sam oduvijek antisport tip i sve mi brzo dosadi, sve je ostalo samo na lajkovima i „mogla bi se uključiti u nešto, ali mi se ne da“ frazama, govori nam Tanja i nastavlja:

– Nakon što me uhvatio išijas (srećom, blaža verzija), a uz to svake godine sve više osjećam bol u donjem djelu leđa, shvatila sam da je vrag odnio šalu i da se moram pokrenuti. Javila sam se Tei koja me uputila u Mommy Shine program. Već na prvom pregledu ostala sam pozitivno iznenađena,  nisam mogla vjerovati da tako jednostavne vježbe pomažu tako brzo.

Nakon odrađenog Mommy& Shine programa uključila sam se u online grupu MOVE & SHINE. Iako sam bila jako skeptična (odrađuje se online, nema „živog“ kontakta s trenerom…) , nisam propustila niti jedan trening. Ako se ne mogu uključiti uživo, snimka mi ostaje i mogu ga odraditi naknadno, ne moram nigdje ići, tražiti parking, trčati po kiši, buri…, priča nam Tanja svoje iskustvo s online treningom za žene.

– Osim toga, veliku zaslugu ima i Tea, koja je trenerica za poželjeti. Kada je čujem kako kuka i uzdiše na treninzima, odmah mi bude lakše 😊 Ne prodaje nikakve prazne priče o pločicama na trbuhu,  zategnutim tijelima, riži i piletini za ručak, ima dovoljnu dozu humora, edukacije i motivacije, na svakom treningu saznam nešto novo, osim toga imamo i zatvorenu grupu u kojoj možemo postavljati pitanja, kako o treningu tako i o prehrani.

Ne mogu reći da je uvijek lako i divno, često je teško i naporno i ne da mi se uvijek odraditi trening, ali znam i vidim da pravilnom vježbom radim dobro svom tijelu i sebi, iskrena je bila Tanja koja je za kraj poručila:

– Definitivno bih preporučila ovakav način treniranja svima, a posebno onim ženama koje misle – „ma nikad nisam ništa trenirala , neću ja to moći..“, iznenadit ćete se koliko u biti možete! Hvala Tea!

Komentari
×

Zanima me