Vedrana: Ovo je najbolje što možete učiniti za sebe

Vedrana: Ovo je najbolje što možete učiniti za sebe

Vedrana Fodrek, uskoro će proslaviti 53. rođendan, majka je troje odrasle djece i ponosna baka dvije prekrasne djevojčice Vite i Mie. Prije 4. godine, na nagovor svoje kćeri, krenula je s njom na grupne treninge u jedan gym. Na žalost, epidemija COVID-19 je 2020. napravila kaos, te su dvorane zatvorene. U međuvremenu, kćer je prešla na treninge u Centar Miketa te joj preporučila on-line treninge kod Tee Miketa. Ovo je njena priča.

– Javila sam se Tei privatnom porukom, te vrlo brzo dobila povratnu informaciju o načinu njenog rada. Trening odrađujem tri puta tjedno. Kada radim poslijepodne, trening odrađujem live i tada Tea vidi moju izvedbu, te me ispravlja ako vježbu ne izvodim pravilno ili vježbu prilagodi mojim mogućnostima (vrlo rijetko ☺). U tjednu kada radim prijepodne, trening odrađujem po snimci, a komentarom ispod videa postavljam pitanja i komentiram trening. Mogu poslati i video s mojom izvedbom vježbe kako bi dobila povratnu informaciju da li je dobro odrađena.  Teina podrška je stalna i to iznimno cijenim kod nje. Ja jesam u grupi MOVE&SHINE, ali za Teu sam ja pojedinac kojeg ona prati u svakom segmentu, naglasila je Vedrana i nastavila:

– Ulaskom u program MOVE&SHINE stekla sam i nova znanja o važnosti balansirane prehrane, unosu suplemenata te njihovom utjecaju na organizam. Tea nam često šalje i recepte sa slikama svojih obroka, te nas potiče da i međusobno radimo isto. Ne trebam naglašavati koliko mi to olakšava odluku o sutrašnjem ručku ☺
Rekvizite za ovakvu vrstu treninga dobila sam od svoje djece. Kako? Znate ono – kada ne znate što nekome kupiti za Novu, rođendan, Dan žena? E, tada je ovakva vrsta treninga puna dobrih ideja za takve dane: kugla, guma, prostirka i meni najdraži – pametni sat. Već pripremam popis za sljedeći rođendan ☺

Evo što je Vedrana svima poručila za kraj:

Iz svega gore navedenog, vjerujem da ste shvatili koliko me ovaj program veseli. Mogu odraditi svaki trening i nema preskakanja. Snimke su mi dostupne u svakom trenu, te tako za istu cijenu mogu trenirati i svih 7 dana u tjednu.

Trening preporučujem kao što ga je meni preporučila moja kći. Vjerujte, to je najbolje što možete učiniti za sebe.

Komentari