Sudjelovanje na kongresu “Sretna i zdrava žena”

Sudjelovanje na kongresu “Sretna i zdrava žena”

Dvadesetiprvo je stoljeće, a u životu žena ima toliko tema o kojima se ne priča, koje se gurnu pod tepih ili preskoče da bi se moglo nekako kotrljati dalje. Ali s vremenom i nakupljanjem obveza to kotrljanje postane prenaporno, jer nema više energetskih ni emotivnih zaliha, a i tijelo zaostaje za zahtjevima svakodnevice.

Ines Okun, vlasnica čakovečkog fitnes centra za žene “fitbyines” je organizirala odličan kongres na kojemu su predavačice pričale o temama emotivnog i tjelesnog zdravlja, hormonima, nutricionizmu, perimenopauzi.

Tea Miketa je održala predavanje na temu disanja i promjena obrazaca disanja u životnim fazama žene, s naglaskom na trudnoću i postoporodiljni period. Osvrnula se na utjecaj tih promjena na posturu, funkcionalnost mišića koji stabiliziraju trup i mišiće zdjeličnog dna, prolapse, hernije, fizički izgled i zdravlje općenito.

Ovakvi su skupovi prilika da žene prodišu istim plućima i shvate da mogu i trebaju biti jedna drugoj podrška. Iz tog razloga u Rijeci ćemo u travnju ove godine ponoviti Meno cure panel.

Bez obzira na tvoj lifestyle, hormonalne promjene čekaju i tebe.

Javi se za informacije o panelu Meno cure, za pomoć kod prolapsa mišića zdjeličnog dna i inkontinencije, želučane i pupčane kile, separacije trbušnog mišića.

Kontakti: e-mail: info@centar-miketa.hr; mobitel: 0992314613

Komentari