Simple & Sinister

Simple & Sinister

Svaki mjesec kupim jednu ili dvije knjige. Ako kupim više pokušam sakriti da moja supruga ne sazna 🙂 Iako ih ima u raznim oblicima i formatima ipak najviše volim starinske knjige od papira. Volim taj miris. Pratim dosta autora i ako netko od njih izda nešto novo ili preporuči nešto u većini slučajeva to kupim. Ako nađem samo jednu korisnu informaciju u knjizi koju sam kupio, kupnja mi se već isplatila.

Simple & Sinister od Pavela jednostavno nije mogla izbjeći moj ormarić, kao i sve njegove knjige. Iskreno mislim da je to obveza mene kao SFG / STRONG FIRST Kettlebell instruktora, da znam što se zbiva u kettlebell svemiru. Volim se educirati i znati što je moguće više. Ova knjiga iskreno mi nije ponudila nešto što do sada nisam znao. Za nekoga tko je tek ušao ili misli ući u svijet kettlebella može ponuditi koju korisnu informaciju. Pa čak i onima koji se zapravo i ne žele orijentirati isključivo na kettlebell trening. Sve se zapravo svodi na dvije vježbe SWING i TGU. Poznat iz ranijih knjiga kao Program Minimum. Takav način treniranja koristim već duže vrijeme sa svojim klijentima koji “ne briju” na kettlebell i koji imaju život i van tatamiju. To su poslovni ljudi koji imaju svojih poslovnih obveza, roditelji s djecom, žene koje komad jutra da odrade trening i drugi.
Ovakav način treninga dovoljno je izazovan da izazove promjene ali i dovoljno nenasilan da vas ne izmori previše.

S ovim programom nećete biti najjači niti najbrži na svijetu, ali ćete imati jedan sasvim solidan protokol koji možete raditi do kraja života. Dat će vam skoro sve što je potrebno za jedno fino održavanje.

SIMPLE GOALS:

100 One arm Swing 24kg (žene) i 32kg(muški) u 5 minuta u serijama po 10 ponavljanja

5 TGU (svaka ruka) 16kg (žene) 32kg (muški) odmah nakon swingova (1 minuta odmora) u seriji po 1 TGU u 10 minuta
SINISTER GOALS:

100 One arm Swing 32g (žene) i 48kg(muški) u 5 minuta u serijama po 10 ponavljanja

5 TGU (svaka ruka) 24kg (žene) 48kg (muški) odmah nakon swingova (1 minuta odmora) u seriji po 1 TGU u 10 minuta

Kao što vidite može biti izazovno i izazovniji. Sve što nam treba je SWING i TURSKO DIZANJE .
Uživajte u treningu. Prijavite se ispod i napišite koliko vam je trebalo da napravite 100 swingova.

Aleksandar Miketa

Komentari