Efficient Training Method Certifikacija

Efficient Training Method Certifikacija

Metoda za poučavanje i rad s grupama i individualnim klijentima.

Odlična demonstracija nekog pokreta ili vježbe se ne može kao naljepnica zalijepiti na vježbača. Stoga je instruktoru potrebno poznavati i efikasne načine poučavanja druge osobe. Na njemu je da zna kako i dobro demonstrirati te kako prenijeti znanje, kako ispraviti pogreške, no i kako osluhnuti, motivirati i pokrenuti vježbača. U suprotnom, njegov je rad na razini performansa.

ETM je namijenjen budućim instruktorima, ali i naprednim vježbačima koji žele nešto više.

ETM je prvenstveno namijenjem za individualni rad s klijentima i programima s malim grupama.

ETM se može koristiti u svrhu prerehabilitacije, ali i postrehabilitacije.

Efficient Training Method je plod učenja, rada, iskustva i istraživanja na sebi, klijentima i polaznicima edukacija. Tražimo efikasna rješenja koja puno daju uz pametno ulaganje.

Uče se osnovne tehnike s kettlebellom (kugla, zvono), ali i vlastitim tijelom. Sve vježbe koriste za polazište temeljne ljudske obrasce kao osnovu za razvoj generalne fizičke pripreme našeg klijenta. Prvenstveno gradimo bazu za daljnji napredak, ne pretjerujemo, nego stremimo kvaliteti i konstanti. Pravilna metodika i progresija su ključ za dugotrajni napredak i željene rezultate.

Ne kompliciramo nego radimo jednostavne stvari na najbolji mogući način. I tako svaki put, samo još malo bolje nego prošli put.

Trenažni proces je put koji postaje edukacija za našeg klijenta.

Ono što je najbitnije su tehnička performansa, prenošenje znanja te pristup treningu. Samo oni koji ispune tehničke norme te testove tjelesne spremnosti dobijaju instruktorski certifikat. Također dobivaju dozvolu za vođenje Efficient Trening Method Kettlebell treninga. Oni kojima to ne pođe za rukom imaju 90 dana da pošalju video materijal onoga što se traži od njih.

Tjelesni testovi su:

ZAMAH

– Jednoručni zamah 10 minuta. 15 sekundi ON/15 sekundi OFF. Jedna pa druga ruka, a počinjemo od ne primarne ruke. Tijekom tih 15 sekundi potrebno je napraviti 10 zamaha. Par korisnih smjernica.

NABAČAJ I POTISAK

– 5 nabačaja + potisaka na svaku punu minutu s jednom pa drugu minutu s drugom rukom. Trajanje izvedbe ne smije biti duže od 30 sekundi i ne manje od 15 sekundi. Ovaj test traje 10 minuta.

TGU

– Sa zvonom testiranje napraviti 3×2/2

ČUČANJ I SKLEK

– GSS protokol i tako 10 minuta. 10 Goblet čučnjeva + 10 sklekova + 10 zamaha. Minimum je 4 runde za djevojke i 5 rundi za muškarce. Optimum je 6 rundi za djevojke, a 7 rundi za muškarce.

TEŽINE

Kugla za rad na certifikaciji je ona od 30% vlastite težine.

Kod nabačaja i potiska moguće je uzeti manju kuglu, ali se onda mora povećati broj ponavljanja.

Da bi se pristupilo certifikaciji sam polaznik je obavezan pristupiti radionici ili treningu u centrima gdje se ovakav način treninga sprovodi te učenje uz ETM instruktora koji ga može preporučiti. Na certifikaciju se prima samo 12 odabranih polaznika koji već vladaju tehnikama, a na samoj certifikaciji će učiti dodatnu metodiku i progresiju.

NAPOMENA:
– Edukacija traje ukupno 16 sati, svaki dan po 8 sati. Pauze od sat vremena su uključene u satnicu.
– Mali zalogajčići, voće, kava i napitci su osigurani.
– Svaki polaznik dobija opsežnu ilustriranu skriptu i majicu.
– Certifikat se dobija ukoliko polaznik ispunjava osnovne uvjete : pravilna demonstracija tehnike, pozitavn mentalni stav, profesionalnost te uspješno napravljeni tjelesni testovi.

CIJENA:
EARLY BIRD do 16.4. : 300 EURA (u cijenu je uključen PDV)
REGULAR PRICE OD 16.4. . 350 EURA (u cijenu ukljulen PDV)
Uplata mora biti vidljiva da je uplaćena tog datuma.
UPLATE:
Centar Miketa d.o.o.
IBAN: HR62 2340 0091 1106 4387 5
OPIS PLAĆANJA: ETM 1
NAPOMENA: Obavezno upisati svoj OIB ili OIB ustanove koja plaća edukaciju poradi ispostavljanja R1 računa.

– Nakon uplate svaki polaznik će dobiti email sa rasporedom , ugovorom ali i smjernicama za samostalnu edukaciju prije certifikacije.

Komentari