Odluka je donesena, upisujete se u GYM

Odluka je donesena, upisujete se u GYM

Želite promjenu. Želite zdravlje! Želite izgledati kao prije 5 godina. U pet dana, ako je moguće.
Izbacujete kruh i slatko. Kupili ste si i čaj za mršavljenje, a sada tražite nekog da vas ganja bičem dok radosno trenirate okupani znojem.

Uspjeh treninga mjerite jačinom upale mišića koja se javlja već na treningu, po mogućnosti.
Izlazite iz dvorane na koljenima.

Ima nas koje volimo započeti s radikalnim promjenama oštro, stavljajući pred sebe velike ciljeve i žestoke restrikcije. U pozadini takvih odluka stoji i jedna mala podmukla potreba za samokažnjavanjem – jer do sada niste bili dobri prema sebi.
Pročitajte ponovno.
Niste bili dobri prema sebi pa ćete se kazniti.

Konkluzija je da i dalje niste dobri prema sebi 🙂

A rezultat cijelog ovog radikalnog procesa je odustajanje. Skužit ćete da ni nakon 5 dana bičevanja nemate rezultat kojeg ste zamislili. Da ste još umorniji nego prije početka i da već imate želju za slatkim. Mislite da je kriv trener, posao, muž ili država. Odlučujete imati upalu mjehura bar dva tjedna i ne odlaziti na treninge. Tražit ćete zamrzavanje članarine dok se ne predomislite. Tako nećete pomoći ni sebi, a ni dotičnom gymu… Samo stvarate komplikacije.

Imam prijedlog! Zašto si ne bi oprostili dosadašnje pogreške i prešli preko njih? Zašto sebi ne bi ugodili i priuštili si balans i napredak malim koracima? Naravno da zaslužujete biti dobri prema sebi! Nije kriv muž. Ni posao. Možda država 😀 Al’ najveći krivac ste VI sami!

U NAŠEM GYMU

Započinje se primjereno vašem početnom stanju. Izmjerimo Vas na Tanita uređaju i napravimo skladnu progresiju napretka. Nakon 5 dana nećete imati željene rezultate, ali ćete se voljeti malo više. Nakon mjesec dana bit ćete sretni što ste uspješno završili jedan ciklus i niste pobjegli. Osjetit ćete veće povjerenje u sebe samu i u svoje tijelo. Mišići će biti čvršći, iako možda ne i vidljivi.

Prve prave rezultate očekujte nakon 3 mjeseca urednog, redovitog treniranja. Mogućnost fleksibilnih grupnih termina su prava lutrija! Ako putujete, kredite rasporedite tako da ipak odradite svih 9 ili 13 u mjesec dana. Da, važno je da ih odradite u mjesec dana! Računajte da te kredite niste POTROŠILI, već ULOŽILI. Kao kada lovu stavljate u kasicu. Npr. odlučili ste u tri mjeseca uštedjeti određeni iznos za željene čizme. Svakog ćete tjedna u kasicu staviti 20 eura. Ako jedan tjedan preskočite, jasno Vam je da odgađate i rezultat.

Razmišljajući na ovaj način imat ćete bolju mentalnu sliku koja će Vam odmah dati emotivnu podlogu potrebnu za pozitivan rezultat.

Idemo ispočetka 🙂

ODLUKA JE DONESENA, UPISUJETE SE U GYM!

Odlučili ste raditi na svojoj upornosti i na karakteru naredna 3 mjeseca. Svakog ćete tjedna odraditi 2 treninga. Ako idete na put, kredite ćete rasporediti drugačije tako da ih ipak uložite u svoje mentalno i tjelesno zdravlje.

Svakim uloženim kreditom Vaš se uspjeh akumulira. Svaki put kada preskočite, isto je kao da tog tjedna niste stavili određeni iznos u kasicu.

Jesmo se razumjeli?

Ako ipak i dalje želite da Vas netko ganja bičem, prijavite se u cirkus 🙂

Tea Miketa

Komentari