Znanje putuje u Švicarsku i Dubai!

Znanje putuje u Švicarsku i Dubai!

Trening * Edukacija * Terapija

Ideja pametnijeg, efikasnijeg i zabavnijeg načina rehabilitacije i treninga individualno ili u malim grupama koju su kreirali Mikete, može se s par riječi sažeti u ovaj slogan.

Bez obzira je li u pitanju rad s grupom ili pojedinačno, rekreacija ili terapija; uvijek je misao vodilja – edukacija.

Napredak na rehabilitacijskoj ili na rekreacijskoj razini je moguć jedino ako se klijentu pojasni materija pomoću metodičkog pristupa, oslanjajući se na principe poučavanja i kvalitetnog programiranja treninga.

Treneri, terapeuti i kineziolozi koji dijele ovu viziju u našem Centru, ali i u drugim ustanovama, uz svoje osobne preference razvijaju se i u ovom smjeru.

Aleksandar Miketa i Mario Obad

Ljetos je na edukaciju u Rijeku došao profesionalni igrač i trener rukometa, kineziolog Mario Obad. Na već odlične temelje dogradio je novo znanje provevši s nama dva dana u intenzivnoj, višesatnoj obuci.

Mario je bio na višesatnoj obuci tijekom dva dana

Mario jako dobro poznaje pokret pa iako je profesionalni sportaš , ovo će znanje kvalitetno primijeniti na radu s rekreativcima.

Individualan pristup omogućuje najbolje stjecanje znanja

Puna dva mjeseca s nama je trenirala, obučavala i pripremala se, a na koncu na službenoj edukaciji i zasjala Nina Nekić. Nina je nositeljica crnog pojasa Shotokan karate I dan, viceprvakinja Hrvatske u svojoj kategoriji, prvakinja Hrvatske u katama ekipno i višestruka regionalna prvakinja u borbama. Svoje je novo znanje ponijela u Dubai.

Nina Nekić trenirala je u Centru dva mjeseca

Nakon upijanja kvalitetnih informacija, potrebno je vrijeme da se teorija “presloži” i primjeni u praksi.

Uvijek smo dostupni za on-line savjetovanje i vodstvo instruktora koji žele učiti od nas i zadovoljstvo nam je surađivati s kolegama željnim izmjene i nadopune znanja!

Tea Miketa

Komentari
×

Zanima me