Nova stranica, novo doba

Nova stranica, novo doba

Ovo što vidite nije web stranica već životna priča, umjetničko djelo i disertacija u jednom! Gledate sinergiju koja se stvarala godinama rastući iz dana u dan. Gledate suradnju sve većeg i većeg broja ljudi, što su prerasli granice malog obiteljskog obrta kojem je u početku jedino ime i bilo Miketa. Ime iznad vrata je ostalo, ali Centar su i Braškić, Jardas, Pešut, Sušanj, Užari i Vukoša te još brojna prezimena suradnika koji su redom i naši vježbači.

Onda možete misliti kako nam je bilo zahtjevan zadatak izraditi web stranicu koja će u sebi zadržati duh naše zajedničke priče i biti dovoljno informativna da novom vježbaču ponudi adekvatne podatke bez nepotrebnog šuma.

Na ovom projektu su se ujedinili razni stručnjaci u svojoj domeni, a radili smo zajedno mjesecima. Počeli smo negdje tamo kad su dani bili jako kratki, a završili sad kad se dani opet skraćuju…

Lea Jurin za Mikser d.o.o.  radila je koncept i oblikovanje web stranice.

Filmiće potpisuje Kristijan Vučković. Sve lijepe fotke su ispale ne iz aparata već iz oka Petre Vukoše ili Kristijana Vučkovića. Manje lijepe su rađene s Teinim iPhoneom. Tekstove smo također potpisali sami. Svaki detalj, svaku točkicu smo tisuću puta provukli kroz prste i preokrenuli pet puta prije nego je dobila zeleno svjetlo.

Zadnji dani kolovoza su bili najnapetiji! Tu u igru uskaču dragi vježbači Larisa i Damir Jaška, u čijoj smo predivnoj kućici na samoj plaži u Supetarskoj dragi mi Mikete proveli zadnje trenutke ljeta i finiširanja weba. Nekoliko smo dana hodali Rabom u kupaćim kostimima s laptopom na ramenu, a njihov restoran Astorija nam je pomogao s bezgraničnim WiFijem i unosom zdravih kalorija da bi mozgovi bolje radili. Cijeli Centar Miketa web-team je bio stalno online, a priči se konačno nazirao kraj. Iako kraja zapravo nema…

Nadamo se da će ova stranica vama korisnicima biti na usluzi. Jer, stvarno smo se naradili oko nje. Ona je prikaz ne samo stručnosti cijele ekipe, veći i velike ljubavi prema svom poslu.

Svaki feedback je dobrodošao!

Vaš tim Miketa

Komentari
×

Zanima me