Želite znoj?

Želite znoj?

Instruktor ne treba biti kineziolog da bi vježbača oznojio ili izmorio toliko da ovaj poslije treninga otpuže do svog automobila. Nekoliko nasumično nabacanih kardio vježbi sumnjivog podrijetla (sa interneta) i mobitel koji ima štopericu (vjerovatno također sumnnjivog podrijetla) su dovoljni. Cilj će biti postignut: idući dan taj vježbač ne može koračati po stepenicama ili sjesti na wc školjku od upale mišića.

I sretan je!

Zašto?

Uvjeren je da je uspio ispržiti bar dio onih palačinki s Nutellom koje je pojeo za vikend zbog stresa na poslu za radnih dana. Obzirom na to da trenutno nema energije ni za razmišljanje, super mu je što više ne pamti današnji “razgovor” (čitaj: prepucavanje) sa šefom koji je odvratna svinja.

Zadovoljan, jer je napravio nešto dobro za svoje tijelo i dušu, odlazi na pivo. Pa to se može, sad kad se ubio od treninga, je li?

Taj sigurno vjeruje i u Djeda Mraza 🙂

Sistemi vježbanja koje provodimo u Centru Miketa nisu kreirani za rješavanje problema i frustracija koje nam velikodušno nudi svakodnevica. Njih ne možete riješiti ni prekomjernim jedenjem, ni pre žestokim treningom.
Svim srcem se trudimo popraviti vaš način kretanja; pokvariti ga je lako. Budite umjereni kako u jelu, tako i u fizičkim reakcijama. Ni ja nisam imuna na okus čokolade, a sumanuti techno beat svakodnevice prema meni nije ništa blaži nego što je prema većini mojih vježbača. Svi se mi kuhamo u istoj kaši!

Poštujemo vase tijelo. Poštujte ga i vi.

Tea Miketa

Komentari