Uvijek je pravo vrijeme za početak, pridruži nam se!

Uvijek je pravo vrijeme za početak, pridruži nam se!

Svake godine u ovo vrijeme našim se vježbačima pridruže i nove snage. Uglavnom su to mame koje baš zbog završetka nastave i izvanškolskih aktivnosti imaju malo više vremena za sebe i konačno počinju vježbati.

Bilo da vam je namjera promijeniti loš obrazac gibanja, riješiti se boli, doći do željenog tjelesnog izdanja, mi imamo širi cilj: pomoći vam da imate kvalitetniji stav prema sebi i drugima. Želimo da svaka osoba postane korisnija zajednici u kojoj se nalazi te da pomoću novostečenog znanja bude bolja za sebe i za druge.

Fizička promjena vodi ka unutarnjim promjenama, jer svaka fizička promjena je najprije bila ideja, a svako čeličenje tijela počiva na unutrašnjem čeličenju. Tjelesna i zdravstvena kultura je bitan segment čovjekova života na ovoj planeti i u ovom društvu!

Individualni trening je prilagođen potrebama pojedinca, koje se uvijek djelomično razlikuju od potreba grupe.  U ponudi imamo i mini grupe, a poseban program Move&Shine osmišljen je za djevojke, dame, majke, supruge te sve žene koje osjećaju potrebu za jačim i zdravijim tijelom. Ovaj moderan pristup ženskom treningu, temeljen na najnovijim istraživanja i kvalitetnim trening protokolima, potiče ženstvenost, ali i snagu.

Centar Miketa se specijalizirao za najnovije metode rada na tijelu, ali i reedukacije samog klijenta, kako bi njihov život opet postao ugodan i bezbolan zato u ponudi imamo i nekoliko vrsta terapija, na vama je odaberete onu koja baš vama treba.

Pridruži nam se!

info na telefon +38599 2314 613

Pošalji email teamiketa@gmail.com

Komentari