Novi EMM-Tech tečaj 4. lipnja

Novi EMM-Tech tečaj 4. lipnja

Centar Miketa 7. i 8. svibnja ugostio je Maju Fotez i Ninu Kecmana koji su tijekom dva dana održali EMMETT tečaj, module 1&2 za nove EMMETT terapeute. Želite li doznati nešto više o samoj tehnici i sami se okušati u njoj imat ćete priliku već 4. lipnja kada će se u našem Centru održati novi jednodnevni EMM-Tech tečaj, koji će voditi Aleksandar Miketa. On je već neko vrijeme dio Emmett edukacijskog tima i održao je niz uspješnih EmmTech kratkih tečajeva u našem centru.

EMM-Tech je kratka verzija EMMETT tehnike, a tečaj traje osam sati (u jednom ili dva dana). Riječ je o kratkom tečaju koji daje savršeni uvid u kompletnu tehniku i od posebnog je interesa onih koji bi željeli upisati i završiti cijeli praktičarski tečaj EMMETT Tehnike.

Tijekom EMM-Techa polaznići će naučiti 11 posebno odabranih metoda otpuštanja mišića iz cjelokupne  EMMETT Tehnike. U EMMETT tehnici koriste se serije pokreta s blagim pritiskom kojima se smanjuje bolnost područja na kojem se pritisci izvode, djeluju se na balans i poboljšanje pokretljivosti, s gotovo trenutnim učinkom. Ovaj tečaj namjenjen je zdravstvenim djelatnicima koji se žele upoznati s metodom, osobnim i sportskim trenerima te njegovateljima starijih i bolesnih osoba.

EMMETT točke nisu tradicionalne trigger, akupunkturne ili druge već ranije poznate “točke” opisane u do sada poznatim terapijama. EMMETT točke su mjesta preklapanja senzornih ili receptornih i mišićnih točaka. Za razliku od nekih drugih tehnika u EMMETT tehnici nema boli jer EMMETT terapeut svakom klijentu prilagođava količinu, smjer i duljinu pritiska, koji nikad nije bolan.

Nakon tečaja polaznici će naučiti kako poboljšati snagu hvata, pomoći pri smanjenju tegoba donjih ekstremiteta, pomoći pri teškoćama s disanjem, povećati gibljivost ramenog obruča, poboljšati ograničenu gibljivost vratne kralježnice, poboljšati koordinaciju gornjih ekstremiteta, poboljšati ravnotežu, poboljšati gibljivost vrata te poboljšati rad respiratornog sustava.

Koristi EMM-Tech tečaja za trenere:

 • Uspostava simetrije i balansa tijela
 • Brzo i učinkovito otpuštanje mišića quadricepsa femorisa i hamstringsa
 • Povećanje kapaciteta pluća
 • Povećanje snage hvata (šaka) i ramena
 • Povećanje opće fleksibilnosti tijela
 • Pomoć pri grčevima u mišićima
 • Pomoć pri smanjenoj pokretljivosti ramenog obruča

Koristi EMM-Tech tečaja za profesionalne njegovatelje i osobe koje njeguju bolesnike u svojoj obitelji:

 • Pomoć kod problema slabije periferne cirkulacije donjih ekstremiteta i pomoć kod otežanog disanja – dvije najčešće komplikacije dugotrajnog ležanja
 • Pomoć kod bolova u koljenima i nestabilnosti
 • Povećanje snage šake (hvata)
 • Poboljšanje kretnji u ramenima i vratu, te smanjenje bolova u tom području
 • Povećanje stabilnosti i smanjenje mogućnosti pojave pada

Cijena EMM-Tech tečaja:

Za uplate do 27.  svibnja cijena je 1.200,00 kn

Za uplate nakon 27.  svibnja cijena je 1.500,00 kn

Maksimalan broj polaznika 10, minimalan 4.

ŽELIŠ SUDJELOVATI?

Prijave i više informacija na LINKU

Komentari