Nova ETM Certifikacija 26. i 27. ožujka

Nova ETM Certifikacija 26. i 27. ožujka

Koliko tvom poslovanju doprinese jedan klijent na godišnjoj razini?
Koliko financijski i na reputaciji gubiš ako se vježbač ozlijedi i prestane trenirati s tobom?
Želiš da tvoj klijent dugoročno trenira UPRAVO U TVOM GYMU?

ZAŠTO JE POKRENUT ETM! 

Zbog želje za brzim postizanjem rezultata, vježbači često zanemaruju kvalitetu izvedbe vježbi. Ne poklanja se dovoljno pažnje disanju, početnoj poziciji i kvalitetnom obrascu pokreta. Vježbač napreduje do određene granice, zatim nastupa tjelesna ozlijeda ili odustajanje od treninga zbog zamora živčanog sustava. 

ETM je prvenstveno namijenjen za individualni rad s klijentima i programima s malim grupama.

ETM se može koristiti u svrhu pre rehabilitacije, ali i postrehabilitacije. ETM se ne veže za određeni rekvizit, sustav vježbanja ili školu.

ETM ima pozadinu u razvojnoj kineziologiji otkud crpi informacije o kvaliteti pokreta ili vježbe. Nismo izmislili novi sistem tjelovježbe, posložili smo evolucijski stečena znanja u gradivo koje bi svaki instruktor trebao imati u malom prstu: VJEŽBE su samo baza.

ZAŠTO SE EDUCIRATI BAŠ U CENTRU MIKETA? 

 • Centar Miketa  postoji od 2003. godine.
 • Prethodimo trendovima  i putokaz smo za  rekreacijsko-rehabiltacijske pravce.
 • Rukovodimo se  znanstveno utemeljenim metodama,  također sami provodimo istraživanja na našim vježbačima.
 • Do danas, završili smo ukupno 100 različitih edukacija diljem svijeta i uložili izuzetnu količinu novaca, vremena i truda.

Želimo tebi skratiti put i prenijeti znanje koje je srž svakog kvalitetnog sistema vježbanja! 

U posljednje 3 godine, educirali smo preko 150 instruktora, a održali radionice za minimalno 1000 njih u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori te Britaniji. U protekle dvije godine, online način podučavanja još je i doprinio našem radu.  Suradnici smo s Fitness učilištem već 7 godina i redoviti predavači na raznim fitness kongresima. Izlagali smo svoje radove i na znanstvenim kongresima u području kineziologije. Naše su edukacije jedinstvene zbog fokusa na metodiku poučavanja; kvalitete dobrog instruktora koja je čak i važnija od instruktorove sposobnosti dobre demonstracije performanse, njegove jakosti i drugih važnih sposobnosti.

TI SI INSTRUKTOR, ali tvoj klijent je objekt ovih edukacija. Možeš mu pomoći da poboljša kvalitetu života! Ali, tvoj klijent nema performanse kao ti. ETM poučava tebe kako da poučiš klijenta; frizera, stomatologa, managera, kompjuterašicu ili mladu mamu. Kad je klijent na dobitku; i ti si! Ako ne znaš prenijeti stečeno znanje, nitko nije na dobitku. Tvoja tehnika je sigurno bolja, ali ako ne znaš prenijeti to znanje, novce utrošene na edukaciju ne možeš povratiti svojim radom s vježbačima.

PROGRAM:

 • Kako pravilno pripremiti i planirati trening
 • Osnovne tehnike s kettlebellom ili šipkom: mrtvo dizanje, zamah (swing), tursko dizanje, iskorak, goblet čučanj, prednji čučanj, Zercher čučanj, nabačaj (clean), potisak (press), trzaj (snatch)
 • Metodika, progresija i regresija sa štapom, gumom, TRX-om, bučicama…
 • Osnovne tehnike s vlastitim tijelom te metodika, progresija i regresija istih: izdržaj (plank), segmentalno rolanje, sklek, zgib.
 • Korektivne vježbe ili bazni motorni obrasci? NE TREBAJU VAM KOREKTIVNE.

ZA KOGA JE ETM EDUKACIJA? 

 • Za instruktore koji teže izvrsnosti, vjeruju u svoje performanse i žele bit zadovoljniji rezultatima svojih klijenata
 • Za instruktore kojima je stalo do zdravlja klijenta i žele ga zadržati ispunjenog, u svojoj dvorani, na duži period
 • Za instruktore koji razumiju da trener treba znati kako biti poduzetnik koji može privući i zadržat klijenta, povećati svoje poslovanje, ali i sačuvati svoje zdravlje i dobar izgled kroz godine koje dolaze

ZA KOGA NIJE ETM EDUKACIJA? 

 • Za instruktore koji brinu samo za svoj izgled i samo za svoje preformanse, kojima nije stalo do svog klijenta i svog poslovanja i ne razumiju da edukacijama ulažu u svoju budućnost i budućnost svojih vježbača
 • Za instruktore koji se žele vrtiti u krug i ne mijenjati se prema zahtjevima modernog stila života, koji žele koristiti stare metoda da dobiju nove rezultate • Za instruktore koji već znaju sve pa im dodatna edukacija ne treba

DODATNI MATERIJAL I BONUSI KOJE DOBIJEŠ UZ OVU EDUKACIJU 

 • Video materijal sa detaljnim objašnjenjem i demonstracijom SVIH vježbi
 • Bogat online ETM priručnik sa vježbama, tehnikama izvođenja, primjer: TGU korekcija s kettlebellom čestim greškama i korekcijama, trening programom i testovima za klijente
 • ETM instruktorska majica

CIJENA PROGRAMA 

Cijena ulaganja u kvalitetu tvojeg rada i boljih rezultata za tvoje klijente iznosi 4.300,00 kn za cijelu edukaciju i BONUSE koje dobijaš od nas.

Kolika je PRAVA vrijednost koju dobiješ? 

Znaš li koliko ti vrijedi svaki član? Ako je cijena tvoje mjesečne članarine 250 kn, onda ti jedan vježbač vrijedi 3.000,00 kn godišnje. Ako ih u grupi imaš deset, po jednoj grupi koju vodiš dva sata tjedno, ti zaradiš 30.000,00 kn godišnje. Ako pomoću ove edukacije umanjiš rasipanje svojih vježbača i povećaš broj novih članova, jasno ti je da ova edukacija nije trošak već ulaganje u tvoju budućnost i naravno, u bolju budućnost tvojih vježbača!

VRIJEDNOST:

 • Certifikacija u trajanju od 12 sati (4.300 kn)
 • Video materijal, s detaljnim objašnjenjem i demonstracijom SVIH vježbi (200 Eura)
 • ETM priručnik (50 Eura)
 • ETM instruktorska majica (20 Eura)
 • Članstvo u zatvorenoj FB grupi pod vodstvom Aleksandra Mikete (neprocjenjivo, da je nama netko ponudio mogućnost konstantnih konzultacija sa svojim mentorima, danas bi bili bolje verzije sebe).
 • ETM DIPLOMA

SVE gore navedeno dobijaš za 4.300,00 kn! Uplatom kotizacije do 12. ožujka ostvaruješ pravo na earlybird cijenu u iznosu od 4.000,00 kn.

ETM certifikacija će se održati 26. i 27. ožujka u Rijeci.

Broj polaznika je OGRANIČEN, a svoje mjesto možeš rezervirati uplatom.

Ako si zainteresiran za sudjelovanje prijavi se već danas!

Prijavi se
Komentari