Nemam ni novaca, ni vremena

Nemam ni novaca, ni vremena

Puno mojih poznanika živi na dug. Na računima imaju mogućnost minusa koju koriste do 300%. Jednom napravljen minus je teško namiriti jer naravno, trebala si te novce i naravno, trebaš ih opet.

A kamate za minuse su ogromne… To znači da mjesečno potrošiš puno više novaca nego što bi potrošila da ti je iznos na računu samo par centi iznad nule. OČITO IMAŠ PREVIŠE NOVACA, kad ga možeš trošiti na nevidljive stvari kao štu su provizija banci.

Pogledaj koji iznos plaćaš mjesečno za svoj minus. Koliko Eura je to na godišnjoj razini? Što bi sve mogla kupiti s tim novcima, da ih ne daješ banci??? Ja bih ga definitivno uložila. Umjesto da plaćam banci, nek banka plaća meni.

Isto je i s tvojim vremenom. Nemaš vremena za šetnju, za treniranje, za rad na sebi. Budući da su ljudska bića stvorena za kretanje, tako ideš u minus sa svojim vremenom isto kao i s novcem. Kamate su i u ovom slučaju visoke. Tijelo je sve starije, kruće i nefunkcionalnije. Počneš li treninrati, trebat će ti puno vremena da dođeš do nule. Zato ni ne počinješ… i kamate rastu.

Pričaš da nemaš vremena, A PONAŠAŠ SE KAO DA GA IMAŠ BESKRAJNO PUNO!!! Misliš da će kvaliteta života u zapuštenom tijelu s godinama rasti? Sigurno neće. Posljedica je da će i to vrijeme koje sada NEMAŠ BITI SVE KRAĆE, jer te tijelo neće služiti pa ćeš imati još manje vremena na ovoj planeti

Novaca nemamo svi jednako, ali šanse da budemo malo ZDRAVIJI su nam svima podjednake! Uloži u svoju banku vremena i uštedi vrijeme ulaganjem u sebe!

U mojoj move&shine grupi imaš i podršku i razumijevanje od tebi sličnih djevojaka, a treninzi se prilagođavaju početnicama. Za super zauzete imam i polusatne treninge koji će ti dati dobar osjećaj u glavi i tijelu. Započni malim koracima!!!

JAVI SE I ZAPOČNI PROMJENU!

KLIKNI!
Komentari