Nađite sat vremena za sebe, darujte si masažu

Nađite sat vremena za sebe, darujte si masažu

Ljeta našeg djetinjstva i naše mladosti su bila oslobađajuća, puna smijeha, dinamike i događanja. U neke pak dane duga, dosadna, pretjerano vruća i ljepljiva…

Današnjim klincima je slično, uz neke druge, moderne aktivnosti. A mi? Mi smo se pretvorili u mašine koje konzumiraju obaveze. Moram ovo, moram ono. Odvezi, dovezi. Kupi, plati.

Kako smo od nestašnih klinaca izrasli u dresirane poslušnike? Kada se naš mozak promijenio pa posao nosimo kući ili na godišnje odmore? Zašto je uspjeh postao sinonim za sreću?

Toliko smo navikli na moranje da vidimo nevidljive “mane” na našem tijelu, brojimo svaku kaloriju i osjećamo se kao grješnici preskočimo li trening.

Uobičajeno je da gymovi spuštaju cijene članarina kako bi motivirali ljude na vježbanje ljeti. A mi smo odlučili sniziti cijene naših masaža jer smatramo da ste zaslužili rekuperaciju, odmor i privremeno praznoglavlje!

Prije nego ispraznite glavu, pogledajte našu ponudu i cijene u tjednu masaže!

Naručite se na tretman ili kupite poklon bon od 6. do 11 kolovoza za navedene tretmane i nađite sat za sebe u kojem ne morate ništa, osim prebaciti se s trbuha na leđa 🙂

Foto Petra Vukoša

KLASIČNA MEDICINSKA

LEĐA 30 min: 100,00 kn

CIJELO TIJELO 60 min: 180,00 kn

 

YUMEIHO

60 min: 220,00 kn

 

TUI NA

LEĐA 30 min: 100,00

CIJELO TIJELO 60 min: 180,00 kn

 

REFLEKSNA MASAŽA STOPALA

45 min 150,00

 

ANTICELULITNA (ručna)

45 min 120,00 kn

 

Hoćete više sati opuštanja?

Cijene u paketima za 5 ili 10 tretmana su čak i niže.

Akcija traje od 6. do 11. kolovoza. Naručite se, ili kupite poklon bon!

 

Nazovi 099/2314-613

Ili piši u naš inbox.

Komentari