Iskustva – dizajnerica Lara Žigić

Iskustva – dizajnerica Lara Žigić

Lara Žigić je dizajnerica i ilustratorica, što znači da većinu dana provodi stvarajući kreativne stvari. Oduvijek se bavila nekom aktivnošću, no kako je došla korona i zatvorila sve fitness centre bila je prisiljena pronaći online trening. I tako je dobila preporuku za Teu i Centar Miketa.

Lara uz Teu i Move and Shine program odradi tri treninga tjedno, a evo što kaže o osjećaju nakon treninga.

– Osjećaj poslije treninga je divan! Osjećam se kao nova ja. Iako mi je ponekad teško natjerati se odvježbati, znam da će me dobar osjećaj pratiti nakon treninga cijeli dan, pa sam uporna. Izgled tijela mi se promijenio na pozitivno od kad treniram s Teom, postala sam snažnija, mobilnija, s boljim tonusom tijela, a ono što je meni najvažnije postala sam samopouzdanija i sigurnija u sebe. Tea je osoba koja me inspirira svakodnevno. Ona je osoba puna podrške, zabavna je, posebna i stručna, kazala je Lara koja je i nakon lockdowna nastavila trenirati s Teom.

– Jedan od razloga zašto sam nastavila vježbati s Teom i nakon korone su podrška i neizmjerna ljubav prema onome što radi. Nikad nisam imala osjećaj da sam prepuštana sama sebi. Tea toliko dobro verbalizira vježbe koje radimo da i one najteže vježbe odradimo s njenom potpunom podrškom. Snimke su jako visoke kvalitete. Tea svaku vježbu pokaže i verbalizira do najsitnijih detalja što olakšava nama polaznicama vježbanje i pravilno izvođenje. Sve vježbe koje radimo imaju svoju regresiju i progresiju. Tako da su vježbe prilagođene početnicima i onima naprednijima. Super stvar je što ako ne odradite trening u 8,30 možete poslati Tei video s vježbom za koju mislite da ne odrađujete dobro i ona će vas ispraviti, ispričala je Lara koja kao i sve druge djevojke iz on-line grupe komunikaciju s drugim djevojkama održava putem zatvorene Facebook grupe.

– Zadovoljna sam podrškom i komunikacijom u našoj virtualnoj grupi. Imam osjećaj veće povezanosti preko naše virtualne grupe, postali smo svi kao jedna velika obitelj. Osim treninga, završila sam s Teom edukaciju o prehrani. Tako da sam stekla nova znanja i na tom području. Osim toga, naučila sam ispravnije izvoditi vježbe, čuvati sebe i svoje tijelo, govori Lara i za kraj zaključuje.

– Ovaj program sam preporučila već svojim prijateljima i nastavljat ću ga preporučivati i dalje. Od svih fitness centara, Centar Miketa je definitivno broj 1 po omjeru cijene i kvalitete. Kod Tee sam dobila sve što mi je potrebno.

Komentari