ETM radionice Labin i Zagreb

ETM radionice Labin i Zagreb

Dok su Tea i Aleksandar u Sarajevu držali seminar Efficient training method radionica je dobila svoje premijerno labinsko te ponovno zagrebačko izdanje. Edukatori Ivana Martinović (Studio Garaža, Labin) i Matija Jelić (Grindhouse, Zagreb) uz pomoć vrijednih asistenata pripremili su prisutne trenere za novi pristup već poznatom gradivu.

Matija Jelić:

“Efikasna subota u zagrebačkom Movement centru prošla je kao i uvijek u duhu detaljne dekonstrukcije fundamentalnih ljudskih pokreta i njima pridruženih zakonitosti nužnih za siguran i efikasan pristup treniranju sebe i drugih. Uvijek nastojimo zadržati naglasak na principima i u sklopu tih principa ponuditi širi spektar metodičkih rješenja. Do nekog određenog cilja se može doći na jako puno načina i puno toga funkcionira. Ono što nas najviše zanima i što naši polaznici prepoznaju je uočavanje konteksta i primjena alata koji u specifičnoj situaciji funkcioniraju efikasno i bez negativnih posljedica. Radionici je nazočilo 10 polaznika, dok je s predavačke strane sudjelovalo nekoliko starih, ali i neki novi instruktori, koji su pak po prvi puta imali priliku aktivno sudjelovati u programu.”

Zahvaljujemo se odličnom teamu asistenata Nini Ćatić, Ranku Čeriću i Bojanu Mihiću.

Mala, ali odlična ekipa skupila se na 1. ETM radionici u novom, velikom prostoru studija Garaža u Labinu. Došli su sa različitim “backgroundom”, ali s istim očekivanjima – učenje i promoviranje efikasnog pokreta.

Ivana Martinović iz Studia Garaža nastojala je svim prisutnima približiti svoje znanje i iskustvo u radu u rekreaciji i rehabilitaciji s posebnim naglaskom na pravilno disanje i stabilizaciju trupa prilikom izvođenja pokreta (bilo da je riječ o pokretu s vlastitom težinom, kettlebellom ili nekim drugim rekvizitom).

Barbara Radonić također iz Garaže napravila je odličnu pripremu tijela nakon svakog teoretskog dijela, te je bila od velike pomoći prije samog eventa ali i tijekom.

Mladi i entuzijastični par Martina Perhat (Pro Sport) i Andrej Storc pazili su na polaznike i kamerom zabilježili svaki moment ovog burnog i zanimljivog subotnjeg druženja.

ETM Labin

Komentari