Efficient training method radionica, Mostar

Efficient training method radionica, Mostar

Fantastičnog kondicijskog trenera i terapeuta Borisa Kajana upoznala sam na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Znala sam da je majstor svoga zanata, ali nisam znala da je i agilan biznismen i prije svega; krasna osoba.

Svoj obiteljski posao drži na zavidnoj razini, unatoč redovitim preprekama kao što su poplava ili pljačka.

Kad smo dogovarali gostovanje u njegovom Sportsko-rehabilitacijskom centru Korak u Mostaru, tražili smo limit od maksimalno 15 osoba za radionicu Efficient training method. Boris je u manje od mjesec dana sakupio toliko prijava da smo odlučili odraditi dvije programski iste radionice; jednu u subotu a drugu u nedjelju.

Predivno je bilo upoznati potpuno nova te pozdraviti i neka poznata lica među terapeutima, trenerima i rekreativcima koji su se okupili iz Mostara, ali i ostalih gradova kao Dubrovnik, Sarajevo, Makarska, Beograd, Ljubuški, Livno, Baška Voda, Tomislavgrad…

Nadamo se da su prepoznali kvalitetu našeg sistema rada koji obiluje detaljima i inzistira na metodičkom pristupu u poučavanju klijenata. Aleksandar voli naglašavati dok predaje: “ETM je kao bakina juha koja se kuha satima. Proces pripreme traje dugo, ali za razliku od juhe iz vrećice, bakina juha je zdrava i pamti se po svom specifičnom okusu.”

Obradili smo Groundforce method evaluation proces i osnovne ljudske obrasce kao pregib i zamah. Dotakli se razvojnih faza djeteta kroz segmentalno rolanje i tursko dizanje.

Rasvijetlili mit o stabilizaciji trupa koji ima i funkciju da se produži i rotira kada to situacija nalaže.

Uživali smo u predivnom pogledu, dobroj klopi i odličnom društvu u ostatku slobodnog vremena! Zahvaljujemo Sunčici i Borisu Kajanu te cijelom timu Rehabilitacijsko-sportskog centra Korak!

Tea Miketa

 

Komentari
×

Zanima me