COMPLEX BODY THERAPY radionica – Rijeka

COMPLEX BODY THERAPY radionica – Rijeka

CBT je program koji se sastoji od raznih tehnika samopomoći koje se primjenjuju u svrhu sanacije tjelesne napetosti i bolova. Pomoću jednostavnih tehnika pokušavamo ublažiti posljedice stresa i poboljšati osjećaj blagostanja u tijelima.

Koristimo terapijske lopticama za masažu, gume, softy lopte, te primjenjujemo različite postupke za povećanje mobilnosti kao i različite tehnike disanja. Na radionicama klijenti uče prepoznati svoje problematične zone i način kako ih tretirati prije i poslije treninga, ali i u dane kada ne vježbaju.
Prednost ove metode je u tome što uči klijenta samopomoći kroz samomasažu koju si može pružiti neovisno o blizini i dostupnosti terapeuta i njegovih usluga.

Zadovoljstvo nam je bilo ugostiti predavačicu Maju Diklić i dvadesetak instruktora s riječkog, istarskog područja, ali i Zagreba, nekoliko vježbača iz našeg Centra te jednog polaznika iz Beograda. Bilo je poučno i zabavno, a fotke govore više od riječi!

O predavačici:

Maja Diklić Dačić, lic.instr., jedini certificirani DNS Exercise terapeut te jedina licencirana STOTT PILATES™ instruktorica za MATWORK & REFORMER u Osječkobaranjskoj županiji. Certificirani je terapeut za NKT level 1 te licencirana za PROGRESSIVE®, TRX suspenzijski trening, FMS (Functional Movement System, studentica Stott pilates škole (jedna od najcjenjenijih Pilates škola na svijetu), kvalificirana instruktorica Merrithew Health & Fitness™ za Injuries & Special Populations (rad sa specijalnom populacijom i ljudima s povredama), studentica Kineziološkog fakulteta u Splitu, smjer kineziterapija.

Komentari