Treći SLET

Treći SLET

I ove godine i to treći put za redom Centar Miketa organizira SLET – snaga vs slabost – neformalnu manifestaciju gdje građani mogu doći i pod stručnim vodstvom vježbati i rekreirati se na otvorenom. SLET bi se trebao održati 8. i 9. svibnja u petak i subotu u parku pored bivše tvornice Rikard Benčić. Za razliku od prošlih godina, ovaj put manifestacija traje dva dana. Prvi dan će biti rekreativno zabavnog karaktera dok je drugi dan naglasak stavljen na edukaciju.

Tko god želi može nam se pridružiti bez obzira na to je li naš član, hoće li to postati ili će samo sudjelovati na ovoj manifestaciji.

Cilj nam je revitalizirati koncept igrališta u centru grada, a tjelesni i zdravstveni odgoj budu opet dio svakodnevice. Vizija SLET-a je da svakog pojedinca bez obzira na dob i spol, potaknemo da živi u skladu s motom: U zdravom tijelu je zdrav duh, a snaga zajednice se ogleda u snazi pojedinca.

Prvog dana u kasnim poslijepodnevnim satima održat ćemo zajednički trening nakon kojeg ćemo igrati društvene igre kao što su graničar, preskakanje lastika, potezanje konopa, penjanje na drvo i tome slično. Drugi dan u našem centru na Turniću bit će održana predavanja koja su za vas pripremili :

1. Tea Miketa: Vježbanje i trudnoća 10-10:45
2. Petra Vukoša: Vježbanje kroz igru 11-11:45
3. Marko Kovačić: Powerlifting u službi rekreativnog treninga 12-12:45
PAUZA do 13:30
4. Dean Mistura: Juvenilni ostehondritis 13:30-14:15
5. Petar Nikolić: Trema u sportu 14:30- 15:15
6. Aleksandar Miketa: Rehabilitacijski protokoli u rekreativnom vježbanju 15:30-16:15
Okrugli stol na temu: Prehrana modernog čovjeka , različiti pristup i  utjecaj obiteljske trpeze na zdravlje 16:45-17:45

Broj sudionika je ograničen na 40 učesnika.

Prijave su obavezne na e-mail : info@centar-miketa.hr
U prijavi upišite svoje ime, prezime i  kontakt.

Prijave traju do 6.5.2015.

Cijena za sva predavanja su 30kn a na dan dolaska 100 kn.

 

Sva predavanja će biti održana u Centar Miketa , Cavtataska 2b

Hvala

Komentari