Amna: Podrška je nevjerojatna, čak i na daljinu

Amna: Podrška je nevjerojatna, čak i na daljinu

Amna Štrkljević živi u Bihaću i članica je Move&Shine grupe u kojoj vježba online s Teom Miketa. Ovo je njena priča.

– Zovem se Amna, imam 43 godine i majka sam petogodišnjih blizanaca, što je trenutno i moje glavno zanimanje. Većinu svog života sam fizički aktivna, ali s rođenjem djece došlo je do promjena, tj.nedostatka vremena. Zadnjih godinu i po dana sam se odlučila uključiti u Tein online program, radi edukacije i fleksibilnosti vježbanja.

Učeći uz Teu, moji pokreti postaju smisleniji, a samim tim su i rezultati vježbanja postali uočljiviji. S Teom i curama rastem, moja svijest se mijenja na bolje. Podrška je nevjerojatna, čak i na daljinu. Tea vas osjeti i zna što vam treba.

S povredom ramena koju imam, funkcija i pokret moje ruke je procijenjen na 30%, redovnim vježbanjem ( 3x tjedno ), rame mi je na 80% funkcionalnosti. Mojoj sreći nema kraja.
O da, bude teško, bude dana kad ne mogu, ali za osjećaj slobode i zadovoljstva nakon treninga sve se isplati.

Vježbam gdje god, dječja soba, hodnik, balkon, godišnji odmor, mjesto i vrijeme nisu bitni, jer svu opremu imam uvijek sa sobom, mobitel i dobra volja. Program nam je dostupan od 0-24 i sami biramo gdje, kad i kako, da li s direktnim uključenjem ili sa snimkom, a Tea nas bezuvjetno vodi.

Moj veliki like i idemo dalje.

Komentari
×

Zanima me