Završen prvi ciklus ETM edukacija

Završen prvi ciklus ETM edukacija

Efficient training method edukacija za instruktore podijeljena u tri modula, završila je s prvim ciklusom u nedjelju 16. veljače. U više od 35 sati teoretsko-praktične obuke, polaznici su imali priliku upoznati dio Svemira  Aeksandra Mikete koji se godinama razvija i širi u našem Centru. Mentori i višegodišnji partneri Tea Miketa i Saša Užar, dali su ovoj priči visoki sjaj i kroz solo jedinice CORE i OBRASCI pripremili polaznike certifikacije za ono što ih je čekalo ovog vikenda.

 

Nevezano kojim se sustavom tjelovježbe bavi i koje formalno obrazovanje ima, ovaj vid nadogradnje bazičnog znanja može pratiti svaki instruktor. ETM daje uvid u dubinu obrasca kretanja te u primjenu temeljnih ljudskih pokreta u treningu. Ti se pokreti nadograđuju opterećenjem, u svrhu postizanja određenih ciljeva, različitih za svakog pojedinca. Opterećenje u vidu rekvizita ili intenziteta, nije podređeno rekvizitu.

  • ETM ne uči vježbe nego principe
  • ETM ne favorizira rekvizit nego pokret
  • ETM ne uči pokretu tebe nego te uči kako poučiti tvoje vježbače
RIJEČ POLAZNIKA
Prvo se želim zahvaliti cijelom timu za velik trud koji ste uložili u ETM certifikaciju jer je po mome iskustvu dosad najbolje ukomponiran sustav učenja za instruktore. Zadnja 2 dana s Acom su prošla prebrzo pogotovo kad čovjek sjedne i pogleda koja je to količina informacija koju je on sposoban prenijeti na svakog od nas. Uglavnom jedno veliko bravo za svo troje i za sve kolege koji su se trudili kroz sve module.
Apsolutno preporučujem da se prođu sva 3 modula jer tek tada vidiš cijeli smisao učenja kroz core i obrasce. 
Još jednom hvala i veselim se sljedećim susretima jer je svaki put sve bolje i naprednije. (M.B.)

Novi ciklus edukacija u Centru Miketa počinje već 7. ožujka kada je na redu GFM EVALUATION WORKSHOP, a zatim slijedi prvi od tri modula ETM Core modul 1 28. ožujka, ETM obrasci 4. travnja i ETM Cert 25. travnja.

Komentari
×

Zanima me