Održane radionice ETM core i ETM obrasci

Održane radionice ETM core i ETM obrasci

Radionicama ETM Core i ETM Obrasci počeo je novi ciklus edukacija u Centru Miketa. Efficient training method ™ je sustav tjelovježbe zasnovan na biotičkim motoričkim znanjima čovjeka, čiji se transfer u rekreacijskom treningu događa u svrhu savladavanja općih motoričkih znanja. Jednostavnije rečeno – ovaj vas trening podsjeća na osnovna ljudska gibanja kojima se u svrhu jačanja i postizanja određene tjelesne kondicije ili morfološke preobrazbe, dodaje vanjsko opterećenje.

Prva je svoje znanje o vezi disanja i stabilizacije trupa posljednje subote u siječnju prenijela Tea Miketa. Ona je polaznike naučila kako se aktivacija corea nadovezuje na disanje te kako aktivnim coreom i pravilnim pozicioniranjem mogu popraviti izvođenje čučnja ili planka.

Radionica ETM Core bila je odličan uvod za vikend koji je slijedio, odnosno Sašu Užara, koji je desetak polaznika podučio obrascima odnosno osnovnim vježbama ETM-a. Kroz primjere u praksi na licu mjesta svatko je na sebi i drugima mogao usavršiti svoj čučanj, hip hinge, mrtvo dizanje, zamah i tursko dizanje.

Dijelu polaznika ovo je bio samo uvod za certifikaciju koja ih čeka već 15. veljače kada će ih kroz dvodnevnu certifikaciju voditi Aleksandar Miketa i Saša Užar. Kako nam je bilo pogledajte u galerijama.

Oni koji su propustili prvi ciklus edukacija, novi ih čeka već krajem ožujka. Prva je na redu radionica “ETM core modul 1” 28. ožujka, “ETM obrasci modul 2” 4. travnja i “ETM certifikacija modul 3” 25. i 26. travnja. Kao dobar uvod svemu navedenom poslužit će radionica GFM evaluation 7. ožujka.

Komentari