Vrijeme je za novi početak – u Centru Vatra u Viškovu

Vrijeme je za novi početak – u Centru Vatra u Viškovu

Novi prostor u Viškovu ne može biti bliže prigradu nego što jest! Zato, ako ste se do sad vadili na to da nemate gdje vježbati jer vam je sve predaleko, tome je došao kraj.

Svi znate da sunce samo što nije  ZA OZBILJNO obasjalo vaš dekolte i gole ruke i da ste naporno radili cijele godine pa ćete, prirodno, poželjeti zasluženo čašćenje novom garderobom i ove proljetne sezone. A ogledala u robnim kućama su bezobrazno dvolična – s jedne strane stanjuju i izdužuju figuru, a s druge je obasjavaju najbrutalnijim neonskim svjetlima koja ne da razotkrivaju, već naprosto besramno izmišljaju nesavršenosti na vašoj koži koje zapravo uopće nisu tu! Samo su u ogledalu 😀

Pa iako zapravo i jeste savršeni, a sve priče o tome kako ste dobili kilicu više oko Nove pa ste sad za konfekcijski broj veći nego lani su samo puste tlapnje, dobro je da se zapravo brinete o svom zdravlju i želite vježbati baš zbog toga. A evo, Centar Miketa Vatra je stigao u Viškovo gdje ima jaaaako puno stanovnika koji jedva čekaju zdravi uskočiti u kupaće kostime ovog ljeta!

Pripremili smo programe za žensku i mušku populaciju, a upisi nikad nisu ni prestali! Ovom vas proljetnom prigodom možemo pozvati u novootvorene grupe koje još imaju mjesta:

ponedjeljak i srijeda u 8:30 i ponedjeljak-srijeda-petak u 18:00 h!

Nalazimo se na skretanju prema Ronjgima, Viškovo 125a

Nazovi  +385 99 2314613

POČNI I NASTAVI!

Zainteresirani? Javite se!

Prijava
Komentari