Mikete na Eurofit festivalu

Mikete na Eurofit festivalu

Uvijek je zadovoljstvo surađivati s Markom Geršakom, sjajnim organizatorom još sjajnijeg Eurofit festivala u Medvodama blizu Ljubljane.

Mi Mikete volimo Fitness konvencije poput ove. To su dnevni partyji na tri floora, sa veeelikim brojem posjetitelja, odličnom i super glasnom muzikom, najboljim prezenterima i zanimljivim novitetima za degustaciju i kupovinu.

A nakon dnevnog partyja obično slijedi i onaj noćni. Pravo je veselje susresti drage kolege iz Hrvatske i svijeta, probati njihove koreografije, dogovoriti nove susrete i napričati se do sita.

U smiraj prvog dana, Aleksandar je dočekao umorne i zapuhane vježbače te kroz predavanje i praktičnu primjenu vježbi disanja odradio cooling down.

U nedjelju je na repertoaru bio prilično dinamičniji class i prezentacija vježbi u paru koje su demonstrirali Mikete zajedno.

ETM stil predavanja i metodičkog poučavanja vježbi bez obzira na rekvizit i na cilj određenog sata privukao je brojne posjetitelje na zajedničko gibanje i dijeljenje pozitivne vibre. Zahvaljujemo organizatoru i svim sudionicima na kvalitetnom druženju!

Komentari