Stabilizacija kralježnice – jedna tema, dvije perspektive, tri predavačice

Stabilizacija kralježnice – jedna tema, dvije perspektive, tri predavačice

Nakon Zagreba i Rijeke, panel predavanje napokon stiže u Osijek 27. siječnja 2018.

Tri inspirativne žene zarazne energije -Tea Miketa, Goga Majerić i Maja Diklić, svaka stručnjakinja u svom području, na jednostavan i pristupačan način će vam pojasniti bitne elemente kvalitetnog treninga o kojima rijetko razmišljamo. Bez obzira jeste profesionalac ili rekreativac, trener, instruktor ili jednostavno volite vježbanje, ova panel predavanja će vam dati odgovore na više bitnih pitanja.

Znate li osnove stabilizacije? Zašto je stabilizacija toliko bitna u treningu? Koje sve tehnike stabilizacije poznajete? Što znači hollowing, a što IAP? Znate li disati? Kako koristiti miofascijalni sling sistemi da se krećemo bolje i proizvodimo više energije? Sve o tome i puno više čut će te na predavanjima.
Goga, Tea i Maja svaka iz svog područja djelovanja, analizirat će stabilizaciju trupa.
Goga otvara panel s predavanjem o osnovama stabilizacije i modelima stabilizacije te intraabdominalnom tlaku. Slijedi je Teino predavanje o dijafragmi, njenoj ulozi i važnosti u stabilnosti trupa. Panel završava Maja s praktičnim dijelom gdje možete saznati kako detektirati disbalans, opustiti napetost u području dijafragme te kako složiti trenažne procese u svrhu globalne stabilizacije lumbalno zdjelične regije.

Čeka vas prava riznica znanja na kraju panela kada možete postavljati sva pitanja direktno predavačima i dobiti prave odgovore.

Early bird kotizacija traje do 21.01. i iznosi 300 kn. Nakon tog datuma, kotizacija iznosi 400 kn.

Za polaznike obje radionice tokom vikenda, Stabilizacija kralježnice i ETM, cijena za obje zajedno je 500 kn.

Prijavite se u inbox ili na tel 092 328 0802

Podaci za uplatu:
Eccentric j.d.o.o.
Gundulićeva 103
31000 Osijek
IBAN: HR6123600001102618545

Komentari