Špageti od tikvica i pureći medaljoni

Špageti od tikvica i pureći medaljoni

Nakon kongresa i predivnog druženja u Slavoniji, pripremila sam novi program prehrane i treninga koji će s ponosom nositi ime Slavonija i Baranja!!! NOT 🐷

Zahvaljujem predragim domaćinima, Maji i Igoru, vlasnicima studija Eccentric! Druženje i gozba su bili nenadmašni, ne znam kako ćemo mi Primorci uspjeti uzvratiti gostoprimstvo!

Odradili smo i prvi live s uputama za širenje horizonta van granica marketa i pekara za sve moje Move&shine cure!

U to ime, prilažem recepte za špagete od tikvice i za pureće medaljone s povrćem!

ŠPAGETI OD TIKVICE

Jedna tikvica po osobi se nasjecka na duge trakice, ili provuče kroz nož za rezanje povrća (spiralizator). Ofuri se vrućom vodom i iscijedi. Zatim je se servira s malo maslinovog ulja, origana i masnim sirom.

PUREĆI MEDALJONI S POVRĆEM

Na kokosovom ulju se poprže sitno nasjeckana kapula, tikvica, patlidžan, paradajz i paprika.

Podlijevamo vodom dok ne omekša, a zatim dodamo pureće bijelo meso nasjeckano na komadiće. Posoljeno krčkamo 15-ak minuta.

Ako ste u režimu mršavljenja, poslužite bez priloga!

Tea Miketa

Komentari