Naši klijenti su u sigurnim rukama!

Naši klijenti su u sigurnim rukama!

Svi već znate koliko truda i vremena ulažemo u edukacije, kako bi naša briga o vama bila uvijek up to date. Znate i da svi našu treneri uče od nas Miketa te da se ETM sistem rada razvija u duhu suradnje i kreativnosti.

Vanja je naša djelatnica tri godine, a kao vježbač je s nama punih 7. U Centru vodi grupne i individualne programe, a svoje znanje neprekidno nadopunjuje i na edukacijama i radionicama naših kolega. Ove je godine direktno s godišnjeg odmora kojeg provodi na Silbi skočila na DNS tečaj i do sada odradila dva modula, čime je tu edukaciju privela kraju i položivši ispit prošlog vikenda osvojila zvanje DNS trenera.

Vanja se s DNS-om prvi put susrela prija dvije godine, kada je njena mentorica Tea Miketa i sama položila za DNS trenera. U listopadu prošle godine položila je 1 stupanj, a u rujnu ove i drugi. U studenom je na red došao treći, završni stupanj. Evo što za nju znači titula DNS trenera:

– Prvenstveno naučiti klijente kako da kroz bolju stabilizaciju i aktivaciju trupa njihove kretnje u svakodnevnom životu teku sa što manje boli, a u konačnici i bez. Sada kada sam postala DNS trener želim implementirati naučeno i samo raditi, raditi i raditi, kazala je Vanja i otkrila kako DNS primjenjuje u radu s klijentima.

– Klijenti koji dolaze najčešće ne znaju pravilno disati, imaju lošu stabilizaciju trupa, loše se kreću, što mi kroz DNS vježbe ispravljamo te i reprogramiramo Cns. DNS se primjenjuje na mnogo načina. Sve kreće od pravilnog disanja, slijedi stabilizacija trupa i jačanje cjelokupne muskulature. DNS se može primijeniti i u grupnom radu jer kako sam već rekla primjenom DNS principa poboljšava se cjelokupna postura tijela i jača muskulatura.

Komentari