Move and shine – online program za žene

Move and shine – online program za žene

Od prvog lockdowna Tea Miketa vodi online treninge namijenjene ženama Moveandshine. Treninzi se odvijaju preko Zooma, besplatne aplikacije koja prenosi live treninge. Za pristupanju live treningu trebaju vam mobitel, laptop ili tablet. Dovoljno je kliknuti link da bi se spojili na sastanak. Trener vidi Vas i vi vidite trenera. Uskoro stječete dojam da ste u istoj prostoriji i zaboravljate na sve ostalo… Ako ne možete biti live u tom terminu, primit ćete link koji Vas vodi do video snimke treninga, a trening po snimci možete odraditi KADA HOĆETE I GDJE HOĆETE!

ZAŠTO SU REZULTATI ONLINE TRENINGA BOLJI NEGO ONIH “UŽIVO”?

  1. Ne gubi se vrijeme na put, parking i gužvu u garderobi.
  2. Trening možete odraditi gdje želite i kad želite.
  3. Vježbač je fokusiraniji jer je najčešće sam dok vježba i nema distrakcija.

KOJI SU LIVE TERMINI NAŠIH MOVEANDSHINE ONLINE TRENINGA?

Treninzi su live preko Zooma u pon/sri/pet u 8.30 h. Snimaju se 3 treninga tjedno koja možete odrađivati naknadno, kada Vam odgovara. Većina cura u našoj virtualnoj grupi radi po snimci.

KAKO SE SNAĆI ZA REKVIZITE?

Od rekvizita koristimo mini band, zid, ručnik, štap, stolicu, lopticu ili male bučice no najčešće je cijeli sat bodyweight. Vježbe su zasnovane na osnovnim ljudskim kretnjama, a ciljaju “ženske” zone. Program traje 4 tjedna i kad se završi, krećemo u novi ciklus. Početnice imaju ponuđene alternative za kompliciranije vježbe, dok se ne “uhodaju” u srednji intenzitet.

PODRŠKA

Cure iz raznih hrvatskih gradova i iz Europe su okupljene u Viber grupi u kojoj se međusobno motiviraju i pomažu. Na Facebooku imamo zatvorenu grupu s člancima, filmićima, savjetima, receptima i inspiracijom, koju redovito ažuriramo novim materijalom. Kontent za FB grupu nastaje na osnovu komunikacije s vježbačicama, prema njihovim potrebama i ciljevima.

Svoje vježbačice vodimo i u smjeru zdrave prehrane te mršavljenja, ako im je to cilj.

ČLANARINA

Plaća se putem internet bankarstva, a traje od datuma pristupanja virtualnoj grupi do istog datuma idućeg mjeseca.

1. Live, pon/sri/pet i 3 video snimke tjedno + FB grupa (prehrana, recepti, antistres kutak, Centar Miketa savjeti, dodatni video materijal, pitanja i odgovori, motivacija, izmjena iskustava) + nagradne igre + pokloni = 300 kn/mj.

*Video materijal je dostupan dok je aktivna članarina, po isteku članarine nije moguće odrađivati treninge.

EVO KAKO ZAPOČETI

Početak je 3 edukacijska videa (60 min svaki) koji te uče dobroj početnoj poziciji, kvalitetnom obrascu pokreta i pravilnom izvođenju vježbi. To su ujedno i tri uvodna treninga koje treba odraditi u tjedan dana. Cijena tih materijala je 50 kn, jednokratno, a plaćaju se na prvoj članarini. Nakon odrađenih edukacijskih videa, počinješ s radom na ostvarenju svog cilja – jačeg, funkcionalnijeg i ljepšeg tijela.

Dakle, prva uplata je na iznos od 350 kn, a svaka iduća je 300 kn.

Prijavi se!

Prijavi se!
Komentari