Tina – mlada, uspješna i željna napredovanja

Tina – mlada, uspješna i željna napredovanja

Tina Marčelja ima samo 13 godina, učenica je sedmog razreda, a već se može pohvaliti brojnim uspjesima. Bavi se plivanjem s perajama i brzinskim ronjenjem. Natjecala se kao mlađi junior i plivala čak 11 disciplina i pritom osvojila 20 medalja.

Također je izborila 9.mjesto u poretku hrvatskih sportaša u plivanju s perajama u juniorskoj kategoriji, a tek nekoliko bodova djelilo ju je od odlaska na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Egipat.

Sa željom da napreduje, ojača, a da pritom ne izgubi fleksibilnost Tina je krenula vježbati u grupnom programu u našem Centru Zrak i to pod vodstvom instruktorice Tajane Damiš koja je puna pohvala za svoju mladu vježbačicu.
– Budući da je u grupnom programu Tina nije dobivala posebne vježbe, ali poput drugih članica svoje grupe radila je na snazi, mobilnosti i kondiciji. Budući da je vrlo predana onome što radi napredak na mom treningu se vidio već nakon par mjeseci. Ne samo u konstituciju, već su snaga i izdržljivost nakon ovih pet mjeseci, koliko vježba kod mene, znatno bolji, govori Tajana Damiš i otkriva kako će daljnje vježbanje Tini pomoći u njenoj plivačkoj karijeri.

– Po mome mišljenju treninzi odrađeni u mojoj grupi Tini će pomoći da i dalje kvalitetno razvija sve komponente potrebne u njenoj plivačkoj budućnosti za koju smatram da je i više nego svjetla, budući da je već sada srušila sve svoje rekorde, zaključila je Tajana koja je svojoj marljivoj vježbačici uručila mali znak pažnje.

Komentari