Mikete krajem rujna ponovo u Sarajevu

Mikete krajem rujna ponovo u Sarajevu

Imena Tee i Aleksandra Miketa već su neko vrijeme poznata i izvan granica Hrvatske. Već su održali niz seminara i predavanja po susjednim zemljama, a krajem rujna ponovo se spremaju na put. Naime, Tea i Aleksandar će 28. i 29. rujna biti predavači na BTC health & fitness summitu što će se održati u Sport klubu Vistafon, a kojeg i ove godine organizira BTC Fitness klub iz Sarajeva.

BTC Health & Fitness Summit jedan je od najvećih regionalnih fitness događaja edukativnog karaktera koji okuplja različite međunarodne stručnjake čiji je zadatak i cilj da kroz predavanja i praktično vježbanje educiraju sudionike i unaprijede njihovo znanje o vježbanju, prehrani, zdravlju, psihologiji, suplementaciji, mobilnosti, aktivnom životu i promjeni životnih navika.

Događaj je namijenjen fitnes trenerima, rekreativcima, studentima i svima koji žele unaprijediti svoje znanje i probati provjerene metode i informacije iz svijeta ishrane, treninga, regulacije stresa, vježbanja, disanja te pokretljivosti i funkcionalnosti tijela.

 

Komentari