Ivica: Zašto sam odabrao ETM certifikaciju

Ivica: Zašto sam odabrao ETM certifikaciju

TM edukacija/certifikacija Za ETM program sam se odlučio iz nekoliko razloga.

  • Određeno vrijeme sam putem društvenih mreža pratio Aleksandrov rad i uvjerio sam se da posjeduje visoku razinu znanja
  • Godinama sam koristio kettlebell kao jedan od rekvizita tijekom mojih treninga, ali sam želio popraviti tehniku te naučiti neke nove stvari, prije svega progresiju svake vježbe kako bih i sam mogao kvalitetnije podučavati druge
  • Na kongresu Fitnes učilišta sam se uživo uvjerio da Aleksandar svoje znanje prenosi na vrlo neposredan, duhovit i opušten način, zadržavajući istovremeno ozbiljnost neophodnu za podučavanje, te osobito certificiranje.

Dolaskom u Centar Miketa na edukaciju, vidio sam da me dojam nije prevario. Edukacija je bila intenzivna, uz zaista impresivnu količinu prenesenog znanja, ne samo o tehnici treninga već i uz razgovor oko cjelokupne filozofije treninga, važnosti tjelesne aktivnosti, odnosno uklapanja istih u svakodnevni život, pogotovo ljudi koji imaju potpuno nezdravi, sjedilački stil života.

Edukacija je i nadmašila očekivanja jer sam, osim očekivano intenzivnog i kvalitetnog rada i učenja s Aleksandrom, dobio i nešto što nisam očekivao, a to je iznimno zanimljivo i korisno znanje o raznim posturalnim problemima i njihovom rješavanju, kao i o važnosti i tehnikama disanja, kojima me podučila Tea Miketa. U svakom slučaju, s obzirom na to da je ETM edukacija ispunila, pa i premašila očekivanja, veselim se novim edukacijama u Centru Miketa.

Ivica Srakočić

Komentari