Ivan: ETM – posložen i kompleksan sustav

Ivan: ETM – posložen i kompleksan sustav

U moru različitih metoda i pristupa vježbanju koji danas postoje, a čija je svrha izgradnja zdravog i sposobnog tijela, odlučio sam se za Efficient training method zato što on obuhvaća vježbe s girjama kao i bodyweight vježbe, a koji su i moj osobni odabir za razvoj snage i funkcionalnih sposobnosti.

Iza ETM-a stoji pažljivo posložen i kompleksan sustav koji je visoko funkcionalan, a vrlo jednostavan. U toj jednostavnosti i funkcionalnosti se krije sva ljepota ovog načina vježbanja. Individualni pristup planiranju treninga svakog pojedinog vježbača je za mene od ključne važnosti u postizanju efektivnog napretka vježbača.

ETM prilagođava korektivne vježbe, regresije i progresije različitih vježbi svakom stupnju vježbača ponaosob te „One size fits all“ mindset ovdje ne pronalazi svoje mjesto. ETM uz kombinaciju osobne kreativnosti i strasti za promicanjem zdravog načina života otvara beskrajne mogućnosti kreiranja kvalitetnih i efikasnih programa treninga.

Imati znanje je jedno, ali znati prenijeti to znanje klijentima je posve nova dimenzija i vještina na koju predavači u Centru Miketa stavljaju veliki naglasak. Upravo radi toga mi je ETM bio još izazovniji i zanimljiviji.

Ivan Babić

Komentari