Gorana: Tijelo gledajte kroz jucy naočale

Gorana: Tijelo gledajte kroz jucy naočale

Goga je profesorica sociologije koja je iz Zagreba emigrirala u Rijeku. Kako joj zdravog duha nikad nije nedostajalo, svoj put ka zdravom tijelu nastavila je u Centru Miketa ne preskačući treninge i uredno se držeći zacrtanih ciljeva. Izgleda da joj je to sve išlo super lako, jer njenu pojavu u Centru ćemo pamtiti po konstatnom, širokom osmjehu na licu.

Gorana:

“Slika prije nastala je u ljeto 2014. Tad sam počela jesti meso nakon 15-ak godina vegetarijanstva i krenula u teretanu s female body building aplikacijom. Da se razumijemo, ja sebi nisam strašno debela ni na njoj, samo extra juicy.
Mršavija slika je iz ljeta 2016., nakon godine dana rada s girijom u Centru Miketa, pametne prehrane s puno proteina i dovoljno cheat dana da se osjećam sretnom i motiviranom za dalje. I dalje sam juicy, samo jača i to mi se jako sviđa. Sviđa mi se što i mogu donijeti lubenicu iz dućana, odraditi selidbu i savladati sve riječke stepenice.”

U godinu dana treniranja, uspjela je izgubiti dosta kilograma i položiti certifikaciju za Groundforce method instruktora, a njen pogled na ljepotu ženskog tijela nam se jako dopao!

“Mislim da je pozitivan stav i povjerenje u sebe ključ uspjeha”, kaže Gorana. Po povratku u rodni Bjelovar, nastavila je sa zdravim navikama i vježbanjem.
Svim curama preporučujemo da svoje tijelo gledaju kroz juicy naočale, ali da i dalje teže zdravlju i dobrom osjećaju. Nikad nije kasno da napravite nešto dobro za sebe, jer ako se osjećate dobro sami sa sobom; tek tada će i okolina i vaši voljeni imati koristi od vas. I sami znate da su isprike tipa: ne stižem zbog djeteta, muža, mame zapravo ništa drugo nego isprike.

The time is NOW!

“Ja sam se od curice koja ne zna uloviti loptu transformirala u ljubiteljicu kugli (kettlebella) i fitnessa do te mjere da me sada u bjelovarskoj teretani smatraju sportašicom”, Gorana potvrđuje da je sve moguće.

Tea Miketa

Komentari
×

Zanima me