Fitness industrija

Fitness industrija

Fitness industrija je jedna od brzo rastućih i veoma globalnih. Prvenstveno u zapadno orijentiranom svijetu. Mi koji jesmo dio industrije imamo nekako osjećaj da ljudi barataju informacijama.

No mi polazimo od sebe, a većina prosječnih klijenata ne stavlja toliki fokus na ono što je nama posao. Jednostavno fokus im je negdje drugdje a industrija se uvijek trudi da vam okupira fokus.
Sa svim raspoloživim sredstvima. I ne brinite se, ona to radi, a ima i velik broj pomoćnika. Pomoćnici se nalaze u 4 dimenziji zvanoj internet, odnosno paradoksalno nazvano društvene mreže. Tamo gdje su svi, a nikoga nema.
Čuče tamo u beskraju gigabajta da vam uzmu pažnju, koliko god mogu. Kao dijete koje otvori teglicu Nutelle dok ga nitko ne gleda.

Znanja se recikliraju i prepakiravaju, svi su originalni i jedinstveni, samo za vas, 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu.
Bitnije je znati koje ključne riječi upotrebljavati za postove, filmiće i objave a ne imati znanje ili čak i klijente.
Sve je istina i sve je laž a svaki kamen svoju zmiju ima.

Klikovi, lajkovi, šerovi i kopi pejstovi su nova valuta.
Dobrodošli u budućnost.

Komentari
Ljubav prema pokretu je otkrio je u najranijoj dobi što je bilo malo zahtjevno njegovim roditeljima. Znatiželja ga je vodila da uči i proučava gibanje te pomaganje ljudima da kroz pokret spoznaju i nauče kako živjeti bez boli. Dugotrajno učenje japanskih borilačkih vještina je izoštrilo osjet za detalje i preciznost. Voli planinarenje i vrtlarenje, a u slobodno vrijeme uspijeva biti kreativan i u kuhinji.