Vježbe za pozicioniranje kukova

Vježbe za pozicioniranje kukova

Što trubiš i živčaniš? Kuća ti gori? Dijete ti je u nevolji? Imaš sraćku? Jer ako da, onda se ispričavam što sam maloprije zastala da se gospođa ispred mene uparkira bočno. Da, ispričavam se i zato što mi je onomad u Splitu pukla guma pa sam usporila promet jer sam stala uz cestu.

Al’ ako si jednostavno prekasno krenuo gdje god da si krenuo, jer ti je život stresan i jer drugi tebe gaze kao što ti sada gaziš sirenu, onda mi se živo fućka za atomski poluraspad tvog centralnog nervnog sistema.

Meni je dobro.

Gospođa ispred nas se kad tad treba uparkirati. Ja gumu moram promijeniti. Sama, jer nitko nije zastao da ponudi pomoć; osim jednog barbe koji je vikao:”Livo, livo, jače, jače, nogon stisni nogon!” Priče o ženama lošim vozačicama su laž. Žene koje se teško parkiraju bi činile to mnogo lakše, kada ne bi očekivale nervoznog kočijaša iza, koji ih prezire zato što su se uopće drznule uparkirati.

Zato, ne trenirajmo samo radi dobrog dupeta! Trenirajmo radi funkcionalnosti, da bismo mogle promijeniti gumu kad zatreba! Ili dugo hodati ako ne uspijemo promijeniti gumu! Ili zbog dobrog dupeta!

U videu imate tri vježbe za pozicioniranje kuka. Ovi jednostavni pokreti povoljno utječu na stabilizaciju kukova, ali također zahtijevaju i funkcionalan core. Zato, prije nego se bacite na jednonožne aktivnosti, odradite aktivaciju corea!

Vježbe za pozicioniranje kuka

Komentari