Veni, vidi, vici

Veni, vidi, vici

Ako je suditi po zakonu gravitacije, vježbačima s većom tjelesnom masom vjerojatno je puno teže hendlanje vlastitog tijela nego onima koji nose manje svojih kila. Ali, vaga je zastarjela metoda. Zapravo je najteže hendlati ogroman ego…

Često čujem da volite trenirati kod nas zbog naše luckaste energije, zbog atmosfere koja na tatamiju vlada i zbog toga što za svakog klijenta imamo šalu u rukavu. Bude mi drago čuti da je naša ljubav prema svom pozivu prepoznata, a još mi bude draže kad ta energija zarazi i naše polaznike pa dobiju onaj dodatni energetski zamah da nastave u svom naumu ka zdravom i efikasnom tijelu.

Ali!

Niti jedna moja playlista, motivacijska izreka ili recept objavljen u storyju neće u tebi potaknuti promjenu ako nisi odluku da se promijeniš donijela unaprijed. Jednostavno, ja ne mogu trenirati za tebe. I moraš se pomiriti s tim da će organizacija tvog vremena biti na tebi, da će tvoja kuhinja i dalje biti u tvojem stanu, da će tvoji problemi i dalje vrebati iza naših vrata čim napustiš Centar.

Za onog tko nije spreman na izmjenu energije na tatamiju, niti jedna moja simpatična doskočica neće olakšati tih sat vremena što se mora nositi sam sa sobom i s utezima. Ne zato što su utezi teški 🙂

Da, trening jest izmjena energije, ne funkcionira jednosmjerno… I ne, nećeš se osjećati bolje zato što si došla. Osjećat ćeš se bolje samo ako dođeš, vidiš i pobijediš – SEBE.

Tea Miketa

Komentari
×

Zanima me