Tri vježbe za aktivaciju centra tijela

Tri vježbe za aktivaciju centra tijela

Zaštita osobnih podataka na snazi, a fitness trenerice nikad nisu pokazivale više… vježbi 😂

Šalu na stranu, dobro je da na webu ima puno inspiracije i priznajem, dobra tehnika izvođenja vježbi nije više samo izuzetak.

Rijetko imam vremena snimati vježbe jer radno vrijeme provodim sa živim ljudima. Ne s onima kojima središnji guzni šav tajica završava s tangama tamo negdje oko slijepog crijeva, nego s originalnim ljudima kojima se koža na trbuhu nabora kad se sagnu i kosa im se raščupa dok vježbaju.

Ma nemam ništa protiv guznih tajica. Lijepo je vidjeti dobro dupe koje pokazuje vježbe, žensko i muško. Ali nisu mi lijepi kadrovi iz kojih se neke vježbe snimaju, jer se potpuno zablurala granica između pornjave i fitnessa… I nije mi lijepo što sva ta pusta nagužavanja zovu na rasplod, a potomstva nigdje. Sve je manje ploda i u ženskim i muškim gaćama, a bogme i u mandarinama. Koštice u voću su očito postale velik društveni problem!

Gdje je nestalo vrijeme? Sekunde, kao ni koštice u voću, više ni ne postoje, a sati jure 5G brzinom. Zemlja se očito vrti brže nego ikad… A ja na kraju smjene nemam pojma gdje sam parkirala 😂

Zato, rijetko imam vremena za snimati vježbe. Zapravo, rijetko imam vremena; točka. I sve mi se češće čini da zapravo vrijeme sve više ima mene.

No dobro Tea, ne kukaj nego radi! Pojedi salaticu. Pokreni svoje tajice!

Efficient Core method

Odlučila sam snimiti tri vježbe za aktivaciju corea. U razvojnim fazama djeteta – dok core ne stekne potrebnu jakost, nema ni svjesnih pokreta periferije. Zato, svako pomicanje udova zahtijeva stabilnost trupa, a ta stabilnost ovisi o kvalitetnoj aktivaciji mišića istog područja. Tri vježbe iz videa koristimo za tu aktivaciju. Ako želite znati više, posjetite našu radionicu 😊

Tea Miketa

Komentari